Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért kell ilyen erőszakkal...

Miért kell ilyen erőszakkal nyomatni a zero termékeket?

Figyelt kérdés
Gyakran veszünk szörpöket, de lassan már sima cukros szörpöt nem is kapni. Akármelyik üzletbe megyek, tele van a polc zero szörpökkel, de a hagyományos, simából van hogy nem is tudok venni, mert nincs. Ráadásul a rendes, nem zero üdítők is egyre rosszabbak, pl. a sima Pepsi is már ihatatlan lett, amióta csökkentették benne a cukrot, de ez sok más üdítővel is így van. Múltkor egy gyorsbüfében is csak zero kólát kaptam, valamint a Mekiben és egyéb gyorséttermekben is a legtöbb üdítő már zero. Miért kell ezt így erőszakkal nyomatni? Majd azt én eldöntöm, hogy akarok-e cukrosat vagy nem... Nem?!

2023. aug. 15. 10:33
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Egyébként fogyás ellenére én sem vettem tömegesen zérót és mégis átlagnál gyorsabban fogytam le.
júl. 31. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!