Hogyhogy finomabb a pepsi max, mint a coca-cola zero?
Figyelt kérdés
A sima coca-cola finomabb a pepsinél, de a cukormentes változatban egyértelműen a pepsi finomabb. Pedig úgyanaz az édesítőszer van bennük (aszpartám).2023. máj. 24. 18:03
5/8 anonim válasza:
Pontosan, ahogy a 4-es válaszoló megírta. Nekem is jobban ízlik, barátaim colásak.
6/8 anonim válasza:
Én a sima pepsit jobban szeretem és a kokának van egy olyan ízesítettje amit a pepsiénál jobban szeretek.Ez személyre szabott kinek mi, hogyan
7/8 anonim válasza:
szerintem nem. a pepsi tul edes, fura utoizzel. abszolut coke zero parti vagyok.
8/8 anonim válasza:
Én semmi jelentős különbséget nem fedeztem fel. Amikor kólára vágyom jó bármelyik, kóla ízük van. Az ilyen sajátmárkás kóla utánzatokon érzem hogy az nem kóla. Minap belefutottam egy tikkadt szöcskébe cukormentes volt azt hiszem, hát inkább szomjanhalást választottam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!