A kérdező szavazást indított:
Pepsi
Coca Cola
Mindkettő
Egyik sem
39 szavazat
1/13 anonim válasza:
Nem unjátok még ezt naponta 24szer kiírni ???
2/13 jeverezi válasza:
Egyértelműen a Coca Cola de ha az nincs akkor Pepsi. Ilyen xarokat higy drinky cola meg egyéb colaizu üdítő nem fogyasztok.
Csak Pepsi vagy Coca Cola naponta 2 litert iszok.
4/13 anonim válasza:
Utolsó remélem cukrosat, mert ha édesitőst akkor a Drinkyt is ihatnád... Csak a márka más, de édesitők ugyanazok
5/13 anonim válasza:
Csak én nem érzek különbséget a kettő között?
6/13 B2man válasza:
Mi az a kóla? Limonádé, extra profittal...b
7/13 anonim válasza:
A Pepsi volt a kedvencem, de mostanában nagyon más lett az íze szerintem, úgyhogy a másikat már szívesebben iszom :/
8/13 anonim válasza:
Jobb a Coca-Cola…legalábbis nekem.
9/13 anonim válasza:
Én hosszú évekig a Coca zérót preferáltam,de pár éve szerintem megváltozott az íze,és azóta csak Pepsi zérót iszom.Pár éve voltam Indiában,és ott csak üveges Pepsit lehetett kapni,úgyh leht,h ott kaptam rá,de nem fogjátok elhinni,h a legjobb colát Mexikóban ittam!Kick cola v a neve,és talán aPepsi és a Coca keveréke v,de nagyon ízlett,és nem ment ki olyan hamar a szénsav belőle,mint az itthon kaphatókból!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!