Miért kell ilyen erőszakkal nyomatni a zero termékeket?
Nem iszom ilyeneket! Csap vizet iszok! Nem szeretem az édes löttyöket!
De azt bírom mikor pl nyáron tetőt segítettem csinálni és az ácsok itták a Fantát, meg a Pepsit...De egy nap 2-3 L ! Mikor olyan édes szirup hogy nagy melegbe jobban megszomjaznék! Nekem meg a víz esett jól!
Egyszerűen nincs már akkora igény a cukros löttyökre.
Az a generáció, amelyik a cukrot is cukorral eszi, lassan kihal. Egyre inkább az egészségtudatos, önmagára igényes tömeg lepi el a piacot, akik köszönik szépen, nem kérnek a cukorból.
Hozzáteszem, nem lenne probléma a cukros üdítőkkel, ha mondjuk egy 2 literes kólát 2 hét alatt fogyasztana el egy négytagú család, és emellé nem fogyasztanának még egy rakás cukros terméket.
Ha már úgy van feltéve a kérdés, hogy "Miért kell", akkor eszerint válaszolok:
Azért, mert a magyarok kétharmada túlsúlyos, és ebbe már a 16 éveseket is beleszámítják! Na, ezért kell, mert a buta ember önmaga nem tud gondolkodni, vezetni kell. Szóval nyugodtan haragudhatsz a gyártókra, de erről akkor is a kövérek tehetnek.
Na csumpa!
Érdekes, jómagam egyáltalán nem érzek semmiféle erőszakosságot ebben a témában.
Látok reklámot olykor, de miről nem?
Alapon pedig bizet iszom 85%-ban, saját bambuszteát és gyümölcs-zöldség turmixokat.
Nagyon finomak.
Az alma és barack többletünkből pedig lekvárt csinálok. Ugye gyümölcs és cukor az összetétel.
Ezt felhigítva vízzel tökéletes ivólé.
Ha nem tetszenek a tömeggyártott marketingelt termék, nos nem fog senki se fegyvert a fejedhez, hogy vedd meg.
Emellett nem kell függeni a gyártóktól. Csinálhatsz magad is.
Rengeteg helyen megy kárba a gyümölcs és csak potyog a földre.
Párom nővére erre épített vállalkozást. Gyümölcsfás helyekre megy rendet tenni a fák körül.
Pl öreg emberek háza előtt potyog a járdára a sok gyümölcs, amit taposnak az emberek, csúszás veszélyes stb.
Engedélyt kér a tulajdonostól, ad egy jelképes összeget az illetőnek és intézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!