Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Tényleg megszűnik a cukros...

Tényleg megszűnik a cukros cherry coke?

Figyelt kérdés
Most láttam hogy van belőle zéró és egy csomóan írják hogy akkor ez vajon azt jelenti e hogy a sima cukrosat kivonják. Remélem nem mert csak ezt az egy szénsavas üdítőt iszom. Valaki nem tud róla valamit?

2023. jún. 21. 07:29
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
69%

Én vettem egy ilyen zérót. Hát azon kívül hogy gyűlölöm az édesítőszer mellékízét kíváncsi voltam. Eskü a 2017-es változat az a marcipán ízű zéró jobb volt valamivel.

Bár az az eredeti Cherry Coke ízét ami 10-en éve volt egyik sem éri utol. A cukros sem.

2023. jún. 21. 12:39
 32/32 anonim válasza:
100%
Felháborító, amit az üdítőgyárak az utóbbi időben művelnek. Ma sebtiben vásároltam, és leemeltem a polcról egy Fantát. Mikor felbontottam, csak akkor szembesültem vele, hogy zero, de olyan kicsi felirat jelzi ezt újabban, hogy alig észrevehető. Régebben legalább méterekről ki lehetett szúrni, hogy mit nem szabad megvenni. Elmehetnek a fenébe, kidobtam kb 600 forintot egy semmitérő vacakra.
2023. jún. 22. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!