Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Tényleg megszűnik a cukros...

Tényleg megszűnik a cukros cherry coke?

Figyelt kérdés
Most láttam hogy van belőle zéró és egy csomóan írják hogy akkor ez vajon azt jelenti e hogy a sima cukrosat kivonják. Remélem nem mert csak ezt az egy szénsavas üdítőt iszom. Valaki nem tud róla valamit?

2023. jún. 21. 07:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
26%

"Nagy köbcentis benzines autóra is lenne kereslet, mégis downsizeing megy, politikai befolyásra"

Környezetvédelmi befolyásra. Ellenben ilyen befolyás nem létezik a Cherry Cokera.

2023. jún. 21. 10:25
 12/32 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel hogy ki mennyire van elhízva. Én speciel nem vagyok. Heti 1x iszok szénsavas üdítőt mert refluxos vagyok. Akkor 1x had dönstem már el hogy cukrosat vagy nem cukrosat veszek le a polcról. Pont olyan mintha eldöntenék hogy mostantól mindenkinek vegánnak kell lennie és eltűnnének az állati eredetű termékek. Nem tudom mennyire van kereslet a cukormentes termékekre. Személy szerint inkább iszok csapvizet mint zerot bármiből is. Nem velem basznak ki hanem magukkal mert elveszítenek mint vevőt
2023. jún. 21. 10:33
 13/32 anonim ***** válasza:
13%
12. Trágárság miatt jelentettem. Ezzel az érveléssel a heroin is legyen szabadon árusítható, mert csak magadnak ártasz. Jogod van eldönteni.
2023. jún. 21. 10:35
 14/32 anonim ***** válasza:
53%
10 igen, pont erről próbálok dödrészni. Mindenhol elég erős most a politikai befolyás, a vegánok térnyerése, és az egészségesnek mondott dolgok, és sokan csak akcionizmusból hoznak döntéseket.
2023. jún. 21. 10:44
 15/32 anonim ***** válasza:
64%

"Ellenben ilyen befolyás nem létezik a Cherry Cokera."

Ó dehogynem. A német krankenkassék és a WHO kikiáltotta a cukrot közellenégnek, így nem a környezetre, hanem az egészségre van befolyása az elmélet szerint, amit a krankenkassék nagyon nem szeretnének. A legjobb az lenne, ha mindenki csak fizetne, de nem lenne beteg.

2023. jún. 21. 10:47
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor 1x had dönstem már el hogy cukrosat vagy nem cukrosat veszek le a polcról."

Eldöntheted, senki nem tiltja!

Azt ellenben üzlete válogatja, hogy mekkora kereslet mellett éri meg egyáltalán tartaniuk egy termékből. Egy sarki kisboltnál lehet hogy havi pár százat elég eladnia egy konkrét üdítőből, hogy megérje. Egy nagyobb szupermarket esetén simán tízezres nagyságrend is lehet ugyanez. Heti egy eladásért csak neked természetesen nem fognak tartani, elvégre a céljuk az, hogy a lehető leghatékonyabban keressenek pénzt abból, hogy dolgokat árulnak, nem pedig az, hogy bárkinek bármilyen igényét kielégítsék.

2023. jún. 21. 10:51
 17/32 anonim ***** válasza:
91%

Lol, egyesek tényleg bármibe konteókat képzelnek... :D

2023. jún. 21. 10:52
 18/32 anonim ***** válasza:
75%

"Pont olyan mintha eldöntenék hogy mostantól mindenkinek vegánnak kell lennie és eltűnnének az állati eredetű termékek."

légy erős, de sajnos errefelé megy a világ. Vajon miért fizet az eu a holland marhatenyéstőknek horribilis összegeket, hogy számolják fel a gazdaságaikat, és ne is indítson újat.

2023. jún. 21. 10:56
 19/32 anonim ***** válasza:
66%

Az is egy nézőpont, hogy amiről nem hallottál az konteó. Tudom, nem is létezik krankenkasse, meg WHO sem. Mind csak a fantázia szüleménye, ezt szeretted volna mondani?

Korábban írták, hogy magyaroszágon még ugye adó is van a cukorra, akkor ez is konteó lenne?

2023. jún. 21. 10:59
 20/32 anonim ***** válasza:
32%

"Az is egy nézőpont, hogy amiről nem hallottál az konteó. Tudom, nem is létezik krankenkasse, meg WHO sem. Mind csak a fantázia szüleménye, ezt szeretted volna mondani?

Korábban írták, hogy magyaroszágon még ugye adó is van a cukorra, akkor ez is konteó lenne?"

Nem, a köréjük épített ostoba mesék a konteók. Pl hogy ezek politikai nyomásra hozott döntések vagy hogy a cukor közellenség lenne és hasonlók.

2023. jún. 21. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!