Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Tényleg megszűnik a cukros...

Tényleg megszűnik a cukros cherry coke?

Figyelt kérdés
Most láttam hogy van belőle zéró és egy csomóan írják hogy akkor ez vajon azt jelenti e hogy a sima cukrosat kivonják. Remélem nem mert csak ezt az egy szénsavas üdítőt iszom. Valaki nem tud róla valamit?

2023. jún. 21. 07:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
43%

Megfigyeltem, hogy általában az olyan emberek használják a "lol" kifejezést, akiknek az agyi funkciói a napi szükségletek kielégítésére korlátozódik. Ezek: enni, inni, büfikézni, bélgázt és salakanyagot kierszteni.

Próbálj egyszer elolvasni egy könyvet.

2023. jún. 21. 11:03
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ebben egyébként semmi személyeskedés, hisz nem ismerlek. Csak a komentjeid minőségéből és tartalmából tudok következtetni a legyszerűsített világképedre és beszűkült látókörödre. Általában az ilyenek kiáltanak minden számukra ismeretlen jelenségre konteót. Mondjuk jobb így, régen az ilyenek boszorkányokat égettek, meg az inkvizíciónál jelentgettek, nem a gyakorinál. :)
2023. jún. 21. 11:16
 23/32 anonim ***** válasza:
78%

Mit éri meg nekik? Ott állnak a lejárat közeli zérók hegyekben a boltokban. Még mikulásost is láttam nem olyan rég az Auchanban.

A cukoradó miatt sóherek és ráfogják az egészséges életmódra.

2023. jún. 21. 11:20
 24/32 anonim ***** válasza:
63%

"Nincs ebben egyébként semmi személyeskedés, hisz nem ismerlek."

Pont ettől az. Mivel nem is ismersz, de inkább rólam találsz ki hazugságokat, mert érvelés helyett ez az egyetlen dolog amibe képes vagy belekötni. Az általad kreált szalmabábokba.

Mellesleg egyetemi végzettségem van és növénybiológiai illetve gyógyszerészeti területen tevékenykedek. De ha nem így lenne, az említett tények ettől még ugyanúgy tények maradnának, ahogy az általad egyes tények mögé képzelt alaptalan konteók ugyanúgy nem válnának varazsütésre megalapozottá.

2023. jún. 21. 11:24
 25/32 anonim ***** válasza:
76%
Nem hiszem, mert nem olyan rég hozták vissza. A zero-t egyébként én is utálom, és borzalom, hogy mindenből azt erőltetik. A sprite is egy nagy szar lett, amióta alig van benne cukor. De nem csak a coca cola csinálja ezt. A pespi pl már a normál kólába is kevesebb cukrot rak és édesítőszerrel kompenzál.
2023. jún. 21. 11:26
 26/32 anonim ***** válasza:
19%

"mert érvelés helyett ez az egyetlen dolog amibe képes vagy belekötni"

Mit érveljek olyannak, aki a téziseit tényként állítja be, amiről meg nem hallott, nem tud, az meg konteó? Kicsit unalmas. Minden területen ez megy. Autóiparban voltam jó darabig, az életciklus tervezése is valós dolog, de mindig jön a köznép megmagyarázni, hogy az konteó, mert jobban tudja felőlem akkor legyen élelmiszeripari mérnök, hogy ne kétkezieket ekézzem.

"illetve gyógyszerészeti területen tevékenykedek."

Na akkor értem a kisebbségi komplexusodat és a konteómániaádat, az elmúlt évek történései alapján.

És megint minden alátámasztás nélkül fújod a saját téziseidet, mint tény.

2023. jún. 21. 11:38
 27/32 anonim ***** válasza:
48%

"Mit érveljek olyannak, aki a téziseit tényként állítja be, amiről meg nem hallott, nem tud, az meg konteó?"

Akkor olvass vissza, mert nagyon nem ez a helyzet, ahogy konlrétan le is írtam. Ismételgetni nem fogom magam. Ha felfogod, felfogod, ha nem, akkor nem.

"Na akkor értem a kisebbségi komplexusodat"

Tehát még belém kötni is csak újabb hazugságokkal tudsz. Akkor ennyit rólad, egy személyeskedő, kötekedő, hazug konteóssal felesleges is vitázni.

2023. jún. 21. 11:42
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

Ez is konteó, nincs ám propaganda, ami előtt meghajlanak a gyártók:

[link]

Eleve értelmetlen a felvetésed, hogy azt adnak amire van kereslet.

Nem láttam egy ember sem, aki csökkentett cukortartalmú colát keresgél a boltban és nem talál.

Van pl. a pepsiből a zero, megvan a maga rajongótábora.

Meg van a normális a maga tizenvalahány g cukorával.

Namost nemcsak az van, hogy bizonyosakat kivonnak a forgalomból mert nem veszik, hanem pl 7g-ra csökkentik és kipótolják a maradékot aspartam-mal.

A te elméleted szerint akkor ezt azért csinálták, mert arra van kereslet? Hogyan, ha eddig nem is létezett? Ott dörömböltek az emberek molinókkal, hogy mi aztán 7g cukrot akarunk a colába?

Na ugye.

Egyszerűen változtatnak a recepten, aztén a hülyébbje észre sem veszi, más meg esetleg tényéeg átszokik egészségesebb dolgokra, mint a gyümölcslé vagy víz.

2023. jún. 21. 11:49
 29/32 anonim ***** válasza:
30%
Ugye? Mondtam én!
2023. jún. 21. 12:22
 30/32 anonim ***** válasza:
69%
Remélem nem, mert szerintem nem lett jó a zero verzió. Pedig a sima colából mindig zerot iszok, az nekem ízlik. De a cherry zero meg sem közelíti a cukros verziót.
2023. jún. 21. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!