Miert talaltak ki ezt az uj kupakot a kolas uvegre hogy nem lehet letepni rola?
Figyelt kérdés
2023. máj. 21. 20:22
1/12 anonim válasza:
Mert a kupak a legdrágábban legyártható része, mégis kevés kerül belőle a szelektívbe.
(Mondjuk nem tudom, hová dobálják a kupakot, ha nem a szelektívbe...)
2/12 anonim válasza:
Éppen azért, hopgy ne tépje le senki.
A flakonnal együtt kell(ene) a szelektív gyüjtöbe tenni.
1-es: a kupakot a háztartási szemétbe dobják rengetegen, ahogy a flakont is.
3/12 anonim válasza:
A majomemberek így csak egy nagy darab szemetet dobnak el - nem pedig egy nagyot és egy elvesző aprót!
4/12 anonim válasza:
Hát más üvegen is találkoztam hasonló nyitással..De én akkor is letéptem róla.Mert nem tetszik,hogy ivás közben ott lafog a kupak.Tehát le lehet azt tépni ha valaki nagyon akarja.
5/12 anonim válasza:
mert sokan nem tudják hogy a kupak is újrahasznosítható és nem csak a palack és kidobják a kupakot. így viszont egyben fogják szelektíven gyűjteni
6/12 anonim válasza:
#1 Nálunk pl. a macskák szokták ellopkodni a kupakokat, imádnak játszani vele. A palackokat egyben szoktam levinni a szelektívbe, de amikor csak úgy találok a lakás rejtett pontjain egy-egy kupakot, azt sokszor csak úgy bedobom a szemetesbe.
7/12 anonim válasza:
Csak a minap tudtam meg, hogy az új műanyag izé azért van rajta, hogy ott maradjon a kupak, eddig simán letépkedtem :-) Ezután is le fogom, zavarna ivás közben.
8/12 anonim válasza:
A kupakokat mi pl gyűjtjük. Beteg gyerekeknek lehet vele segíteni. Vannak kupak gyűjtő helyek, ahol le lehet adni.
9/12 anonim válasza:
A kupakba több műanyag van mint az egész flakonban.
Eu s szabályozás hogy biztonsági nehezebben létezhet kupak legyen minden műanyag flakonon.
10/12 anonim válasza:
"A kupakba több műanyag van mint az egész flakonban."
Érdekes konteó...
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!