Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Keserű likőr probléma?

Dj Bax kérdése:

Keserű likőr probléma?

Figyelt kérdés

A minap találtam március 30. ai cikk

[link]

Szatmár keserű likőr összeevő valami sok benne káros a májra és visszahívtak szállítmányt. Én vettem ilyet de március 19 akkor ezt a szállítmányt még nem érinti a dolog vagy igen???

2023. ápr. 3. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
MEgnézed, hogy amit te vettél az a feltüntetett tételszámú vagy sem, de ez semmi esetre sem a március 30-án eladott termékekre voantkozik, hanem a korábbiakra! Vagy felhívod a gyártót és ott kérdezel rá!
2023. ápr. 3. 21:21
 2/6 A kérdező kommentje:
És a tételszám hol található rajta mert én nem találtam??
2023. ápr. 3. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha van, az elsö vagy hátso nagy felirat papirján, ha laposabb szög alatt nézed akkor becsillan a tételszám (ha van rajta?)
2023. ápr. 3. 21:53
 4/6 A kérdező kommentje:
A másik bontatlan üvegen megtaláltma és az sajons, dehát már majd 1 üveggel megittam azóta akkor mi van? és ilyenkor az üzlet ha visszaviszem nem lenne köteles árát visszatéríteni????
2023. ápr. 3. 21:55
 5/6 A kérdező kommentje:
ilyen esetbe tudtommal blokk nélkül is
2023. ápr. 3. 22:05
 6/6 A kérdező kommentje:
AZ üveg nyakára volt írva
2023. ápr. 3. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!