Az új üdítős/ásványvizes kupakot letéped vagy rendeltetésszerűen otthagyod?
Figyelt kérdés
2023. márc. 23. 16:38
A kérdező szavazást indított:
Letépem.
Otthagyom.
44 szavazat
1/13 anonim válasza:
Hát én megszoktam, hogy letépem.Nem vagyok zsidó de az orromat irritálja ivás közben.
2/13 anonim válasza:
Én is letépem . Idegesít miközben a pohárba tölteném, azt kell néznem merre áll a kupak...
3/13 anonim válasza:
Tegnap bontottam ki az első iylen kupakos üveget, akkor még jó ötletnek tűnt, hogy nem fogom elhagyni a kupakot, gyűjteni meg már úgysem nagyon szokták beteg gyereknek, mert nem éri meg.
Aztán ma akartam megint önteni az üvegből, és rájöttem, hogy fogni kell a kupakot, mert különben szét fog spriccelni.
Még emésztem a dolgot. :D
4/13 anonim válasza:
Pedig gyűjtik. Én simán leszedem és ennyi.
Rengeteg városban van még kint gyűjtő doboz.
5/13 madi111 válasza:
Én is letépem. Eddig is külön gyűjtöttem a palackokat meg a kupakokat, ezután is külön fogom.
7/13 anonim válasza:
Nem tudom mi volt a cél ezzel a kupakkal. Szerintem értelmi fogyatékos volt aki kitalálta. Az biztos nem, hogy az üvegen maradjon, mert arra ott van a sokkal praktikusabb felhúzod folyik-lenyomod nem folyik kupak. Letépem mindig, mert úgy adja magát, hogy le kell.
8/13 anonim válasza:
Ohh tetszik ez a kérdés, én is kíváncsi vagyok ki hogy van ezzel az újítással :)
Én letépem, mert gyűjtöm a kupakokat beteg kisgyereknek.
10/13 anonim válasza:
Én csak azért tépem le, mert jó érzés ahogy szakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!