Naturaqua vagy a Szentkirályi ásványvizet szereted jobban?
Figyelt kérdés
Szerintem ez a két márka a legelterjedtebb most jelenleg Magyarországon ásványvízben. Neked melyik jön be jobban. Nálam a Szentkirályi nagyon megy mostanában, főleg az új fekete extra dús. Neked melyik "ízlik" jobban?2023. febr. 28. 23:00
1/11 anonim válasza:
Semelyik ásványvíznél nem érzek különbséget. Naturaquat is csak azert veszek, mert tápszerhez lehet adni
2/11 anonim válasza:
Menteset iszom csak, Szentkirályit veszek gyakrabban.
3/11 anonim válasza:
Inkább a Szentkirályi.
Az aszpartám mániájuk miatt bojkottálom a Coca Colát is így a Natúraqua amúgy is kilőve
5/11 anonim válasza:
Fröccsöt iszom Szentkirályival.
6/11 anonim válasza:
Vesekőnek kedvez magas ásványianyag tartalmú víz rendszeres ivása, ezért én mindig a legolcsóbbat veszem, így megvan a változatosság. Butaság egy adott márkához ragaszkodni.
7/11 anonim válasza:
Szentkiralyit, Naturaquabol hamarabb kimegy a szensav, de lehet a Coca-Colanal ez alap, az osszes termekuk gyengebb ilyen teren, mint pl a Pepsi termekei.
De en sem ragaszkodom markahoz, plane nem egy asvanyviznel, igazabol tok mindegy, az Aldiban altalaban Szentkiralyit veszunk, a Sparban ami epp van (kozepes, mikor mi van epp feltoltve), panda marketrol meg Nestle-t szoktam rendelni.
9/11 anonim válasza:
Egyforma mind, nem hiszem, hogy meg tudnám egy vakteszten különböztetni őket, ezért mindig az olcsóbbat veszem.
10/11 anonim válasza:
Az olcsóbbikat. Leginkább a csapvizet. 100x olcsóbb a műanyag palackoknál, és kb ennyivel kisebb a környezetkárosítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!