Vannak olyanok akik nem kávéznak?
Figyelt kérdés
Én még magyar felnőttel nem találkoztam aki nem kávézna.2023. febr. 14. 20:39
21/26 anonim válasza:
A férjem nem kávézik rendszeresen. Hétvégente megiszik néha délután egyet, de hétköznap nen szokott.
22/26 anonim válasza:
Lehet, hogy a többség kávézik, de egész sokn olyan ember is van, akik nem. Bárhol az ismeretségi köreimet végig véve többen is vannak. Nem ezt tapasztalom, ami a felvetésed
23/26 anonim válasza:
Én rám majdnem igaz hogy nem kávézok de mégis szóval mindegy! Reggel iszok egyet! De az sem zavar ha nem iszom mert volt mikor nem volt rá lehetőség és nem ittam napokig!
24/26 anonim válasza:
Nem kávézok, sosem kávéztam, nem szeretem.
25/26 anonim válasza:
Férjem nem kávézik, én meg heti max 2 alkalommal, mert a főnököm ragaszkodik hozzá hogy meghívjon egyre mikor be kell menjek, és nem otthonról dolgozok.
De nem innék ha nem nyomná a kezembe 😀
26/26 anonim válasza:
Én nem kávézok, nagyon ritkán egy 3in1 kávét megiszok, vagy ha olyan ismerősömnél vagyok akkor kapszulásat de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!