Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért csak a coca-cola?

Miért csak a coca-cola?

Figyelt kérdés
Alig találni olyan éttermet, büfét, ahol Pepsi termékeket árulnak, mindenhol csak az a sz.r coca... Pepsi százszor finomabb, a zéró verzióban sincs különbség az eredetihez képest... Szóval mitől is annyira jó a piros?

2022. nov. 27. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

Mert míg szerinted a pepsi a finomabb, más szerint a coca. Nyilván utóbbiak vannak többségben.

(Szerintem pl a pepsi ihatatlanul édes, a zero meg egyenesen hányingerkeltő.)

Amúgy meg valószínűleg az adott vendéglátóhelynek a coca kínál kedvezőbb feltételeket, kb ennyi lehet mögötte. Gazdasági érdek.

2022. nov. 27. 19:37
 2/6 anonim válasza:
25%
A Pepsi egy kalap szar. Nincs semmi íze. Ég és föld a kettő. Én a pepsit nem is nevezném kólának, az egy lóhúgy.
2022. nov. 27. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván valami olyan oka van, hogy az emberek többsége a Coca termékeket kedveli, kevesebben vásárolják a Pepsit. Hogy milyen üzletpolitikai háttere van a dolognak, arra nincs rálátásom. Hogy melyik a finomabb az megint teljesen szubjektív dolog, felesleges azon kattogni, hogy miért nem olyan mindenki mint én. Az életben különben is a legérvényesebb mondat a következő: "Jé, ezt nem is tudtam..."
2022. nov. 27. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem Pepsi is van éttermekben, a coca cola régi márka, na meg a formája elegánsabb, talán az üveg forma tette leginkább sikeressé és érdekessé. Én mondjuk semmilyen kólát nem iszok.
2022. nov. 28. 07:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Függetlenül a tulajdonos ízlésétől, szerintem olyat árul, amit tud / jobb feltételekkel kínálnak / jobban keresik a vásárlók. Ha pl. alig kér valaki Y-t, akkor valószínűleg csak X-et fog árulni. Nem tudom, mi a helyzet, én nem vendéglátós vagyok.
2022. nov. 28. 11:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Pepsi Béla pontosan tudja mi kell a népnek.
2022. nov. 28. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!