Melyik kávét szereted ezek közül?
Figyelt kérdés
Tchibo family, eduscho dupla, Bravos, omnia, Paloma, karaván2022. nov. 23. 07:37
1/11 anonim válasza:
Nekunj melohelyen mindog wiener extra volt, megszerettem azota a kedvenc.
A tschibo-t veszem néha ugyan otthonra vészesetre (ha elfogy a 3in1 és még nem vettem) de az valami iszonyat kávé.
2/11 anonim válasza:
Es amiért a tchibo iszonyat, amit annyira reklámoznak, így a többivel kísérletezni sem merek hogy akkor a többi milyen.
(1)
3/11 anonim válasza:
Bravos volt, amíg ittam, de mire kisakkoztam, hogy a kávéra allergiás vagyok, eltelt 5 év....
Súlyos bőrbetegséget okozott, abbahagytam, elmúlt.
Kénytelen voltam leszokni róla. :(
6/11 anonim válasza:
Ezek közül egyiket sem. Tchibo Espresso Milano, Tchibo Sicilia Style, Lavazza
8/11 anonim válasza:
Egyiket sem. Ezeknél még a Lidl Bellarom/Deluxe kávéi is jobbak.
9/11 anonim válasza:
Omnia rendben van, de ha nagyon gourmand akarok lenni, akkor egy kávéház frissen pörköltjét veszem meg
10/11 anonim válasza:
Én általánosságban imádom a kávét, ízre nem is tudok nagy különbséget tenni köztük! Amiket felsoroltál, Omnia kivételével már mindet ittam. Anyukám régen párszor ivott Omniát, amikor a szomszédban megkínálták, de az az 1 kávé, amit sose szeretett, azt mondja, hogy kissé savanykás az Omnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!