Hányszor iszol egy nap kávét? A főzöttet szereted vagy tasakos Nescaffét? Hány éve kávézol?
Figyelt kérdés
Én naponta 1 tasakos nescaffét szoktam meginni.
1 és fél éve kávézok rendszeresen, azelőtt már 8 éve úgymond kocakávézó voltam.
2021. jan. 18. 13:08
1/19 anonim válasza:
56 éves vagyok és eddig soha nem ittam kávét, vagyis anélkül élek. És reggelente pikk-pakk kelek, nem ülök az ágy szélén félórát kómában, a vérnyomásom rendben és megmaradt egy rakás pénzem. Szerintem így maradok.
3/19 anonim válasza:
Frissen darálva, főzve. Kettőt szoktam inni naponta, egyet reggeli után, meg egyet ebéd után.
4/19 anonim válasza:
Főzöttet szoktam inni, max. 1-et egy nap, de nem mindennap jön rám a szükség, hogy igyak.
5/19 anonim válasza:
Reggelente néha megiszok egy Nescafét. Hatása nincs rám, csak szeretem az ízét, meg hogy meleg.
6/19 anonim válasza:
Főzöttet iszok, átlag napi 1-et. Ritka, hogy ne igyak, de az is ritka, hogy egynél többet igyak egy nap.
6-8 éve szokhattam rá még az egyetemen, előtte csak alkalmakként ittam egyet-egyet.
7/19 anonim válasza:
Kettőt de csak elaprózva mert imádom az ízét.Darálós automata
8/19 anonim válasza:
Sokszor.....Hajnali 3kor kelek, egy doppio, egy ristretto és 2dl tej megy a kis termoszomba indításnak. 6ra erek haza, akkor egy flat white vagy egy cappuccino reggeli előtt. Napközben megiszok még egy párat mikor milyenhez van kedvem.
Főzött kávé, fullautomata gépem van
9/19 anonim válasza:
Ja, lemaradt, olyan 25 éve kávézom.
10/19 anonim válasza:
Általában főzöttet szoktam, napi kettőt-hármat. 27 éves korom óta iszok kávét, most 36 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!