Lehet, hogy nem olyan agyi függőséget, mint a cigi vagy a pia, de fizikai függőség bőven lehet...
2022. szept. 27. 18:38
2/12 anonim válasza:
Persze hiszen elég koffeindús.
2022. szept. 27. 19:15
3/12 anonim válasza:
Igen, koffeinfüggőség, épp ahogy a kávé is
2022. szept. 27. 19:25
4/12 anonim válasza:
Igen, én ismerek olyant aki napi 10-et iszik mindennap. Nem tud nélküle élni, ha nem issza remeg, fázik, nem tud koncentrálni, be alszik mert nem tud az ital nélkül már ébren maradni, felkelni. Minden baja van egyszóval!
Én életemben kétszer ittam, elég is volt. Inkább iszom a jó öreg egészséges tejeskávémat + szívok hozzá egy cigit, az többet ér mint valami cukros, egészségtelen vacak.
2022. szept. 27. 19:31
5/12 anonim válasza:
pszichikait mindenképp. koffeinnek van egy kis fizikai is, de az néhány nap alatt eltűnik
2022. szept. 27. 19:38
6/12 anonim válasza:
Igen, okozhat. Emellett az ilyen erős szerek a függőségükkel ölnek. Egyre többet akar belőle az illető, aztán azt veszi észre, hogy víz helyett azt issza. Sulimban tavaly "csak" 8-an lettek rosszul a napi 6-10 doboz helltől. Konkrétan kifigyeltem, hogy néhányan egy nap semmi mást nem isznak, csak hellt. kolis vagyok, tehát nincsenek otthon és 0-24ben együtt vagyunk, kivéve hétvégén.
2022. szept. 27. 19:48
7/12 anonim válasza:
A koffein és a cukor is függőséget okoz, tehát igen.
2022. szept. 27. 20:04
8/12 anonim válasza:
Persze. Sok olyan munka van, amit csak ezeken lehet bírni, pl pultozást hosszú távon amikor hajnal 4-5ig nyitva vagytok, és utánna még be is kell zárni.
"Inkább iszom a jó öreg egészséges tejeskávémat + szívok hozzá egy cigit, az többet ér mint valami cukros, egészségtelen vacak."
Na, hát mindenkinek meg kell dögleni valamitől, kinek a pap, kinek a paplan 😉
2022. szept. 27. 20:59
9/12 anonim válasza:
ezek nélkül is lehet bírni bármiylen munkát, régen is végeztek fizikaikat mégsem volt koffein meg többletcukor
2022. szept. 27. 21:08
10/12 anonim válasza:
9, régen is kávéztak ezerrel, de nem is volt az, hogy gép nézte hány darab terméket szkennelsz be másodpercenként, vagy a gyárban milyen gyorsan robotolsz mozdulatra lebontva kamerán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!