Miért emelgetik néha a kávé kitöltése közben a kancsót?
Figyelt kérdés
Éttermekben, filmekben tapasztalom néha, hogy (főleg keleti, török környezetben) a kávét kitöltve meg-megemelik a kancsót, hosszabb sugarat képezve így. Ez változtat valamit az ízén, vagy csak egyszerűen jól néz ki?
Gondolom, a forró ital ettől nem hűl le számottevően.
2022. szept. 20. 08:17
2/2 anonim válasza:
Meg az illat is jobban száll, az emberek megkívánják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!