Visszatőlthetem a lefőtt kávét a tartályba és lefőzhetem újra?
Figyelt kérdés
Nem tettem elég kávét a filterbe és emiatt gyenge, szinte átlátszó kávé főtt belőle.2022. aug. 16. 12:39
1/9 anonim válasza:
Ha nagyon gyenge akkor talán, de vigyáz hogy annyival kevesebb őrölt kávét tegyél, nehogy túl erős legyen
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2022. aug. 16. 12:59
3/9 anonim válasza:
Persze...
1-es: nálam nem létezik olyan, hogy túl erős kávé... :)))))
4/9 anonim válasza:
"nálam nem létezik olyan, hogy túl erős kávé"
Kinek mit bír a gyomra meg az epéje.
5/9 anonim válasza:
Filteres kávé esetén már eleve sokkal gyengébb a kávé, mint kotyogóval, vagy presszógéppel. Ha már ki mit bír, inkább a koffeint nem bírja a szív, akik erre érzékenyek (magas vérnyomás)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) újra főztem. Attól féltem nehogy baja legyen a gépnek amiért nem sima vizet öntök bele:))
2022. aug. 16. 13:36
7/9 anonim válasza:
Miért főznéd le újra a már kivonatolt kávét? Gyakorlatilag színezett vizet fog adni.
8/9 anonim válasza:
Én török mintára feltenném a zaccot meg a kávés vizet egy ibrikben főni, aztán leszűrném.
9/9 anonim válasza:
"Ha már ki mit bír, inkább a koffeint nem bírja a szív, akik erre érzékenyek (magas vérnyomás)"
Akkor biztos nekem van különleges gyomrom, hogy az erősebb tejeskávét sem bírom. (Nyilván jön hogy biztos laktózérzékeny vagyok, de akkor már egy tej alapú pudingól is szenvednék)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!