Lehetséges, hogy a kávé íze függ az állagától, tehát az elkészítéstől?
Figyelt kérdés
Ugyanazokat teszem bele, még a márka is stimmel. Viszont elkeverni sokszor másképpen szoktam. Van kávéhabosítóm, azzal hamar összekeverem, viszont másképpen olvad össze a tejszínhabbal, mintha kanállal keverném. Emiatt az íze, főleg az utóíze másképpen érződik rajta. Valóban emiatt lehet? Mindig ugyanazokat és ugyanannyit teszek bele.2022. aug. 24. 20:22
1/3 anonim válasza:
El tudom képzelni.
Ahogy állítólag tényleg érezhető a Martinin, hogy rázva vagy keverve készült.
2/3 anonim válasza:
Hogy jön össze az állag azcelkészíteshez? Sürübbvlesz ha balról jobbra kevered? 😂
3/3 A kérdező kommentje:
2# A hab a tetején jobban besűrűsödik, ha habosítóval keverem, ha kanállal, akkor pedig a hab állaga lágyabb, kevésbé sűrű. A kávé tejesebb, krémesebb, lágyabb lesz tőle, míg a habosítótól szinte különválik a hab és a kávé - jobban néz ki, de nem érnek össze az ízek, így a kávé kevésbé ízletes.
2022. aug. 24. 21:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!