Miért lesz lassan minden üdítő édesítőszeres?
Figyelt kérdés
A coca colán kívűl már minden üdítő "cukorral és édesítőszerrel" kerül forgalomba. Egyszerűen utálom az ízét azonnal megérzem ha bármiben édesítőszer is van. Már a Fanta is ihatatlan lett. Az összes szörp édesítőszert is tartalmaz már, hiába árulják cukrosan. Tudom nem egészséges de én szeretem, viszont már nem tudok lassan cukros üdítőt inni, mert mindegyik tartalmaz édesítőszert.2022. szept. 6. 13:38
1/21 anonim válasza:
Megmaradt beloluk a cukros valtozat is
Amugy meg a magyar ember elhizott, mindenhol arra sarkalnak hogy ezt visszaforditsak. Lasd chipsado
2/21 A kérdező kommentje:
Félre értesz, most a cukros verziókra gondolok. Ha megnézed bármely cukros üdítőt pl. Fanta összetétel és ott van benne a cukor mellet az édesítőszer is. Én pedig annyira utálom hogy azonnal megérzem. Hoztak külföldről nekem amiben nem volt édesítőszer, teljesen más a régi finom íze volt. A szörpök ami eddig kristálycukros volt most már az van ráírva, hogy cukorral és édesítőszerrel. Végig néztem az összes márkát és nincs olyan ami csak cukorral.
2022. szept. 6. 13:47
3/21 anonim válasza:
Hogy ne lenne? Csak 2x annyiba kerülnek.
4/21 A kérdező kommentje:
Nem találtam sehol, de ha tudsz ajánlani azt megköszönném.
2022. szept. 6. 14:07
5/21 anonim válasza:
Már vagy 10-20 éve mindegyikbe glükóz fruktóz van, ami másféle cukor.
Lehet a sima cukor finomabb, de mindkettőben van energia és egészségtelen, ha sokat iszol és nem sportolsz.
6/21 anonim válasza:
A sparban a sajátmárkás üveges szörpök nem édesítőszeresek.Mióta a piroskát elszúrták azóta azt veszem.
7/21 A kérdező kommentje:
A glükózzal nincs bajom, a kifejezett édesítőszerekkel van. A kubu szörp eddig például kristálycukros volt, azt ittam sokáig de most az is megszűnt.
Megnézem most a sparost! Köszi.
2022. szept. 6. 14:25
8/21 anonim válasza:
Drágább a cukor mint az édesítőszer.
9/21 A kérdező kommentje:
8. Nyílván persze, csak 1000 forintos szörpnél férjen már bele vagy egy 500 forintos üdítőnél. Akkor tegyen rá még 20 forintot amibe kb. a cukor kerül, meg még 15 forintot az adóra... De egy kicsit bosszantó hogy nincs választási lehetőséged. Iszol vizet vagy iszod az édesítőszert.
2022. szept. 6. 14:45
10/21 anonim válasza:
Lehet én vagyok a hülye, de van a cukor, glükóz fruktóz, meg aszpartam.
Szerintem nem létezik más édesítőszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!