Van-e bármi jótékony hatása a tonic fogyasztásának?
Se nem jó, se nem rossz, de finom.
Nagy mennyiségben a szénsav miatt TALÁN káros, de nem hizem, hogy napi 5 liter innál meg.
Urban legend, hogy ha iszod, a szúnyogok nem csípnek meg, de nálam nem jött be.
Finom? Ez ízlés kérdésen, én kifejezetten undorodom tőle. Sajnos a Gin sem a kedvencem, egy Gin-Toniccal ki lehet nyírni engem pl :D Nagymamám szereti nagyon a tonicot, sztem az ilyen öregek szeretik vagy nemtom. Keserű mint a rosszseb, mitől lenne finom?
Kérdező: nézd meg az összetevőket, ha vannak benne olyanok, amik károsak, akkor nem egészségesebb bármilyen más üdítőnél, de amúgy semmit nem jó túlzásba vinni. Na meg amiért ilyen maró hatású keserű, savas cucc, valszeg a gyomorsavat megdobja, szóval ha túltolod, refluxon azért gondolkozz el. Nem modndom, hogy lehet, mert nem vagyok se orvos, se dietetikus, de nézz utána guglin, ezt csak józan paraszti ésszel mondom, citromsav is megdobja, paradicsom, alma is pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!