Hol tudok normális minőségi teákat venni?
Figyelt kérdés
Bemegyek egy bio boltba kb a legolcsóbb alap szálas teák talán vannak, meg a filteresek, élelmiszerboltba szintúgy.2022. júl. 10. 21:08
1/11 anonim válasza:
Vannak teaboltok, ahol jó teákat árulnak.
2/11 anonim válasza:
Rossmann!
Mondjuk nem olcsó az tény...de ott nagy a kínálat, de tényleg. Vannak gyógy-,illetve gyümölcs teák is. Egy csomó féle-fajta teát találsz ott.
3/11 anonim válasza:
2-es vagyok
Meg akkor már gondolom a dm-ben is találsz ilyesmiket. Bár oda nem járok, de egy próbát biztosan megér, ha van a közelben vagy valamikor arra jársz.
4/11 anonim válasza:
Én is mindig a Rossmannban veszem a legjobb teákat.
5/11 anonim válasza:
Budapesten a Darlingtont tudom ajánlani, több helyen is van.
6/11 anonim válasza:
müllerben is nagy a vålasztėk .
8/11 anonim válasza:
Tőlem is egy szavazat a Darlingtonra!
9/11 anonim válasza:
Az alap, 300-500 Ft os teák se minőségtelenek, de 1000 Ft os teát is vehetsz bármelyik nagyobb boltban.
10/11 anonim válasza:
teaboltokban választék van de annyival nem jobb ne hidd mint amennyi az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!