Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Szeretitek az alkoholmentes sört?

NTBS kérdése:

Szeretitek az alkoholmentes sört?

Figyelt kérdés

2022. jún. 28. 14:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
67%
A sörnek mi értelme van alkohol nélkül? Alkoholmentes pálinka nincs? XD
2022. jún. 30. 11:24
 22/31 anonim ***** válasza:
77%
Lendületből felcsútoltam #21-et, de azért tegyük hozzá: a sör mintha kicsit tartalmasabb lenne, nem?
2022. júl. 1. 13:47
 23/31 Paradoxa válasza:
59%

Ha valamilyen szörpöt szeretnék inni, akkor szörpöt iszom. Ha sört, akkor sört, ami eleve alkoholt tartalmaz.

Most belegondolva fogalmazódik meg, hogy számomra önellentmondó matéria az alkoholmentes "sör".

Valahogy úgy, ahogy Grandpierre Attila teljesen más összefüggésben a puszta materializmus önellentmondó mivoltát fogalmazta meg.

"A materializmus ugyanolyan önellentmondó, mint a békeharc, az evés a koplalásért, a rövidujjú télikabát, vagy a lyukasfenekű pohár."

2022. júl. 2. 17:58
 24/31 anonim válasza:
100%
Igen, én szeretem.
2022. júl. 5. 07:05
 25/31 anonim válasza:
100%
Igen, mert lehet mellette vezetni
2022. júl. 5. 13:07
 26/31 anonim ***** válasza:
78%
Nem! És nem is tartom sörnek. Olyan, mint a koffein mentes "kávé", a nikotin mentes " cigaretta", vagy a szex mentes "szex".
2022. júl. 5. 16:21
 27/31 anonim ***** válasza:
70%
Plutty egy feles jobb gin poharastul, kész a frissítő.
2022. júl. 5. 17:50
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Ha most annyira akarnék inni alkoholmentes sört akkor kiöntött a pohárba egy kis szörpöt és beleontom szódat majdnem ugyanaz.
2022. júl. 6. 22:29
 29/31 anonim válasza:
72%
Nos, az alkoholmentes sörben is van komló, ami ellazít és függőséget okoz, így részben kiválthatja a rendes sört, kompenzálhatja a hiányát (pl vezetéskor). Kiválóan hidratál (jobban, mint az alkoholos). Én az erősebben komlózott, édesebb fajtákat szeretem: Szalon, Karlskroone, Stella, Erdinger búza. Régen a Soproni volt a legjobb ár/értékben (sok-sok jó komló), de most már szerintem egy túlárazott fos (megváltoztatták és heinikeni mélységbe csúszott). Teljesen 0/0-ásban nehéz jót csinálni (Erdinger), de ami max 0,5% alkoholt tartalmaz, abból iható jó is van. Én a Drehert nem szeretem, esetleg a vöröset. Más viszont arra esküszik. Persze egyik sem fogható egy Jam 72-höz vagy Távol Galaxishoz.
2022. júl. 7. 11:59
 30/31 robby23 válasza:
83%
Igaz az első lépés a guminő felé, de akkor is van pár jó ízű is. Mindenkinek magának kell kitapasztalni, melyik ízlik. Nekem a Gösser
2022. júl. 11. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!