NTBS kérdése:
Szeretitek az alkoholmentes sört?
Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 14:45
11/31 anonim válasza:
Csak a rendes alkoholos sört szeretjük.
12/31 anonim válasza:
Gyümölcsös lónyálat megiszom, mert van némi íze, amúgy a sima alkohol mentes sörrel ki lehet kergetni a világból. Akkor inkább csap víz. :)
13/31 anonim válasza:
Csak a citromosat, esetleg a megyeset is megiszom, ha nincs màs.
14/31 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mert egy sör nem sör, két sör fél sör, négy sör egy sör, de egy sör nem sör...
15/31 anonim válasza:
Alkoholmentes sör, koffeinmentes kávé, guminő...nem. Na jó, nem elvből nem iszom, egyszerűen akárhánnyal próbálkoztam mind vacak volt. Mutasson nekem valaki egy olyat, amiről nem tudom megmondani, hogy az és akkor talán inni fogom.
16/31 Metionin válasza:
Nem, abban is megvan az a keserű íz, ami miatt úgy alapból a sört nem szeretem.
19/31 anonim válasza:
Nem ihatok gyógyszerek miatt alkoholt. Kényszerből kezdtem el inni alkoholmentes sört, mára megszoktam és szeretem. Csak egy márkát iszom, a többi nekem sem jön be.
F/62
20/31 lewega válasza:
A férjem a Van Pur nevű alkoholmenteset issza, azt mondja, hogy nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!