Miért van az, hogy teljesen hatástalan rám a kávé?
Figyelt kérdés
Fent szeretnék maradni ma éjszaka. Kávét ittam, sosem szoktam, tehát még csak hozzá sem vagyok szokva, de álmosabb vagyok, mint mielőtt megittam. Ez mindig is így volt, én csak ritka, nagyon alkalmi kávé ivó, viszont sok kólát fogyasztó vagyok, de remekül tudok aludni napi két liter kóla után, vagy régebben kávé után is.2022. jún. 18. 21:16
11/14 anonim válasza:
Nem vagy véletlenül ADHD-s vagy nem szenvedsz egyéb figyelem/viselkedési zavarban? Az ilyen emberekre szokott fordítva hatni a kávé.
12/14 anonim válasza:
Rám sincs hatással a kávé. Ezért szoktam akár simán este 9-kor is kávézni, mert én attól még úgy fogok aludni, mint a bunda. Mondjuk hozzátenném, hogy régóta kávézok, szóval valószínűleg már eléggé hozzászoktam, de emlékszem, hogy még az elején, amikor még elkezdtem kávézni, akkor sem igazán adott semmi pluszt a kávé, mindig is az íze miatt ittam.
13/14 anonim válasza:
Íze miatt iszom én is, de nincs rám semmilyen hatással.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. jún. 29. 17:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!