A kávé meg tud romlani?
Figyelt kérdés
Nescafé Black Roast kávét ittam egy ideig, nem volt vele semmi bajom. Aztán kb egy hónapig nem ittam egyáltalán mert megfáztam, beteg voltam, úgyhogy inkább teáztam. Ezután újra szerettem volna kávét inni, de nagyon rossz volt az íze, nem tudom semmihez hasonlítani. Nescafé 3in1 Classic tasakos kávéval is így jártam. Mitől lehetett hirtelen ilyen rossz íze? Lehet azért, mert nem hűvös helyen tárolom (nincs rá lehetőségem) ?2022. máj. 9. 14:33
1/6 anonim válasza:
Más dolognak nem változott az íze? Mert akkor egyszerűen covidos voltál.
2/6 anonim válasza:
1 hónap után biztos nem, ráadásul többféle kávé nem íztett. A megfázás miatt romlik az ízérzékelés időszakosan.
4/6 anonim válasza:
Meg bizony, gyógyszerésztől tudom, frissen egészséges, de pár perc után már változik a molekulaszerkezete, erre nagyon rátesz a hideg kávé mikrózása, másnapra meg nagyon megváltozik. Frissen, melegen jó, termoszban pár óráig tárold, vagy hűtőben, de másnap ne idd meg. Jó, egy nap még elmegy de két nap nem.
5/6 A kérdező kommentje:
#1-es: ezt még azelőtt tapasztaltam (kb egy hónappal), mielőtt covidos lettem volna, és más dolognak nem változott az íze :(
#4-es köszi a hasznos választ, de nem a lefőzött kávéra gondoltam :)
2022. máj. 9. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!