Mennyi kávét szoktatok menni egy nap miért annyit iszol?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 23:03
2/11 anonim válasza:
Soha nem iszok kávét. Még akkor sem ittam egy kortyot sem, amikor a melóhelyen ingyenes automata volt.
3/11 anonim válasza:
Attól függ.
Általában kettőt, néha 3.
Reggel 1 hogy felebredjek, aztán olyan délután 2-3 körül mert akkorra fáradok. Ha nagyon fáradt vagyok akkor 3.
4/11 anonim válasza:
Egyet reggel, hogy beinduljon a 💩
5/11 anonim válasza:
Ha egész nap fosni és vakarózni szeretnék, ahhoz is elég 1 csésze (koffeinallergiás vagyok).
6/11 anonim válasza:
Kettőt. Egyet reggel, a másikat délután.
7/11 anonim válasza:
Reggelihez egyet sok-sok tejjel, föként azért, mert szeretem a tejeskávé ízét.
8/11 anonim válasza:
Imádom a kávét, mindennap iszom, de nincs rendszerezve, hogy mikor mennyit és milyet, a napi rutinos megszokás unalmas lenne! Többféle van itthon, főzött fekete, instant (granulátum), és 3in1 is. Ha nagyon “elszalad velem a ló”, akkor 1 nap hatot is simán megiszok, de ebből csak 1-2 az erősebb fajta, a többi lightos 3in1 !
10/11 anonim válasza:
Ha nagyon hulla vagyok akkor egyet
Vagy kelni kell akkor egy instantot
De amúgy koffeinérzékeny vagyok, szóval már nem iszok rendszeresen, amikor mindennap ittam akkor szarul is voltam tőle, bódult fejem volt meg nehezen tudtam koncentrálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!