Milyen minőségi kotyogós kávéfőzőt érdemes venni?
A minőség és a kotyogós kávéfőző nem tudom, hogy szerepelhet egy mondatban.
Bármelyiket veszed ugyanazt fogod kapni, mivel pontosan ugyanúgy működnek, max több/kevesebb vizet ill. kávét lehet beletenni.
Az, hogy milyen kávéból készíted valóban nem mindegy de annak semmi köze a kávéfőzőhöz. A kávéfőzés legaljánál a vízzel játszani pedig az olyan mint a trabantot 100-as benzinnel tankolni. 85-ről egészen 87-ig fogja majd emelni a végsebességet.
Bármelyiket megveheted amit itthon boltban találsz, mindegyik ugyanazt fogja tudni. Szóval vedd az olcsót.
Na a kotyogós sem darab-darab. Van, aminek a tartálya öntvény, és van, amelyik lemezből készült. Van, amelyikben van egy szelep, ami a kávépogácsát nyomás alatt tartja, ennek egy egyszerűbb kivitele, amikor egy csapágygolyót emelget a víz.
Szüleim a szarvasira esküsznek, de nem tudom, hogy létezik-e még.
A kotyogós egy összefoglaló név, sokmindent takar. A főzés sebességével, a kávé és a víz arányával, az őrléssel elég rendesen "tuningolható". Amíg kávéztam én egyszerű szarvasi kotyogósba két személyre tettem vizet, egy személyre kávét. A legkisebb gázégőt vettem takarékra és a főzőt kb a fele fölé raktam. Egy bő negyedóra húsz perc alatt főtt le (egy személyes adag, a többi víz elpárolgott). Énnekem ez volt a kedvencem.
5. "Szüleim a szarvasira esküsznek, de nem tudom, hogy létezik-e még."
Igen még létezik a szarvasi kotyogós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!