Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Melyik a kedvenc energiaitalot...

Melyik a kedvenc energiaitalotok?⚡

Figyelt kérdés

Nekem a Bomba-meggy. Ezt sok helyen be tudom szerezni.

De kedvenc még a Spar-dinnyés ami mostanában megszűnt, viszont ha folyamatosan lenne ez lenne a kedvenc! Aztán az Adrenalin-dinnyés, de messzi boltban van csak így nem mindig veszem. Meg a Watt-görögdinnye, egres és a körte almás. Írjatok kérlek kort és nemet is.

Nem szeretem a túl édeseket és a monstereket is nagyon ritkán iszok.

Én 24L vagyok.

2022. márc. 27. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

10

Azt vettem észre,hogy az "felébredéshez" nincs is különösebben szükség sem kávéra sem energiaitalra.Reggel étkezés előtt egy korsó enyhén citromos víz és máris frissebbnek érzi magát az ember.Majd indulás előtt még egy és kész.Ennyi.

Szerintem a reggeli gyanánt éhgyomorra történő kávézás nem tesz jót a szervezetnek.És az sem ha valaki energiaitallal próbálja beindítani magát mindjárt a nap kezdetén...

2022. márc. 28. 13:21
 12/17 A kérdező kommentje:

Én nem reggelente szoktam innni és nem állandóan, de néha azért lehet. :)

A kérdés amúgy is olyanokhoz szólt akik isznak. ;)

2022. márc. 28. 13:30
 13/17 anonim ***** válasza:
43%
Kedves 11es, a puszta Létezés is roncsolja a halandó emberi testet, ezt próbálhatod minimalizálni, de megszüntetni sosem fogod tudni.
2022. márc. 28. 16:42
 14/17 anonim válasza:
90%

Hmm...

Az Energy drink!

2022. ápr. 3. 19:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A monster a legjobb, erősen követi a redbull, olcsóbb kategóriából pedig az Adrenalint tudom ajánlani.
2022. ápr. 20. 17:21
 16/17 anonim ***** válasza:
93%
Hell
2022. jún. 28. 23:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Az aldis Flying powert és bombat szeretem.

A Burn sztem borzalmas, a hellból van, ami iható.

2023. febr. 10. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!