Kedvenc energiaitalotok?
Érdekelne kinek mi a kedvenc energiaitala és most a legkedvencebbet írjátok, ne többet hanem ha választani kéne azok közül akkor csak azt amit a legjobban szeretsz!
Nekem a legkedvencebbem az a Adrenalin: almás-dinnyés (azt hiszem így írják, rózsaszínes).Csak kevés helyen látom pedig imádom és ebből néha 4-et is veszek, persze nem egy nap iszom meg de volt rá példa :D..
Anti-energiaitalosok ne írjatok, köszi! XD
Kort és nemet is írjatok légyszi.
24L vagyok.
Örök kedvencem lesz a Monster The Doctor. Nem az az egyszerűen édes, engem a Fantára emlékeztet. Amikor már fájt a pénztárcámnak kiadni 400 Ft-okat kiadni rá, akkor vettem üveges Fantát, és totál olyan íze volt. :DD
17/L
Köszi :D
de nemet és kort is írjatok légyszi ahogy írtam.
a másik kedvencem amúgy a watt-watermelon gooseberry (egres, dinnyés) ez a kettő igazából az örök kedvenc persze a többiből is szeretek néhányat de ha lehetne mindig ezeket venném.:)
Rengeteget szeretek, de amúgy most a sima Hell (meg a night, aminek ugyanolyan az íze, mint a simának, csak menőbb a doboza).
Amit még nagyon szeretek:
-Hell coco split
-Burn classic, mango, apple-kiwi
-Monster mango loco
-Red Bull kókusz-áfonya
-Dragster classic (a legjobb ár-érték arányú energiaital)
-S-Budget körte-karamell
-Adrenalin szilva-alma-fahéj
-Tutti Juice (tudom, hogy ebben nincs koffein, de az íze nagyon jó)
Biztos van még pár kedvencem, de egyelőre ennyi jutott eszembe.
Igen, kicsit energiaital függő vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!