Érdekelne kinek mi a kedvenc energiaitala és most a legkedvencebbet írjátok, ne többet hanem ha választani kéne azok közül akkor csak azt amit a legjobban szeretsz!
Nekem a legkedvencebbem az a Adrenalin: almás-dinnyés (azt hiszem így írják, rózsaszínes).Csak kevés helyen látom pedig imádom és ebből néha 4-et is veszek, persze nem egy nap iszom meg de volt rá példa :D..
Amúgy én megkóstoltam ezeket az új féle ízeket mint a sparos körte-karamell, ananász de baromira megutáltam azokat..az ananász nekem valahogy sosem ízlett szénsavasban és azért lehet nem ízlett pedig számítottam erre, a körte-karamell meg valami udnormány volt nekem, a körtét valahogy nem éreztem a karamell meg fura volt ital formában és szénsavval dúsítva.szóval ezeket hanyagolom :D..na meg a banános is már nem emlékszem mi volt de valami ilyen az is undorító volt nekem..pedig ezeknél jobban ízlik a spar-budget cola pedig azt is utálják egy csomóan XD
2021. júl. 26. 23:37
12/18 anonim válasza:
Kókuszos Hell a kedvenc
28/L
2021. júl. 27. 12:01
13/18 anonim válasza:
Redbull Tropical 28/n
2021. júl. 27. 12:09
14/18 anonim válasza:
Hetes vagyok, 25N
2021. júl. 27. 12:29
15/18 anonim válasza:
Top 1. Monster Energy Zöld
Top 2. Burn Original
Top 3. Nber Energy Love Zozse Atya Istenek itala <3
2021. júl. 27. 17:19
16/18 anonim válasza:
Bomba. Tutti-fruttis csak :) (mindegyikbol csak ilyet iszom)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!