Melyik a kedvenc energiaitalotok?
Ezt nem kellett volna az "alkoholmentes" alkategóriába irni. Az alkohol
sokkal több energiát tartalmaz, mint a felsoroltak bármelyike. A lejobb ital a forrásviz, ha egyetlen cseppet feltöltünk egy liter jófajta bórral. Sajnos Magyarországon nincs kellő tisztaságú, és minőségű forrásviz, a bórt csak elrontaná. Na, de maradjon meg mindenki a saját véleménye mellett.
Aki igazán jó energia italt akar inni, csomagoljon fel pár liter jófajta magyar bórt (2xamennyit megtudna inni, a forrásvizet én beszerzem), jöjjön el Erdélybe, aztán eldönti saját maga, igazam van-e.
Megkérek mindenkit, csak az pontozzon le, aki már kipróbálta, és szerinte nem volt jó.
Persze, ajánlj alkoholt azoknak, akik dolgoznak vagy vezetnek, nagyon okos ember!
És bor, nem bór.
Az energiaitalok cukrot és koffeint tartalmaznak, (emellett színezéket, ízfokókat, vizet és széndioxidot).
Én sehol sem biztattam senkit alkohol fogyasztásra , sem munkahelyen, sem vezetés közben, aki dolgozik, vagy járművet vezet, döntse el saját maga,
hogy előtte mit, és mennyit iszik. És köszönöm a borral kapcsolatos figyelmeztetést, amikor másodszor is leirtam, helytelenül, már tudtam, hogy rövid o kellett volna, de már nem mentem vissza , biztam benne, valaki majd csak szólni fog érte. De azét mindenkit megkérek, a hosszú i betűt ne vegye hibának, nem tudom a billentyűzetemen megtalálni. Ha valaki megmondaná, megköszönném, De ne a Ctrl - Alt - Shift gombokat, azokat már kipróbáltam.
Úgy lehet , csak azért irtad a választ, mert ér a csúfság. És a válaszod sem jó. Nem tudok rájönni, mi lehet a gr+j, vagy gr+i ,
de semmilyen kombináció hosszú i - t nem ad. De attól függetlenül köszönöm a jóindulatú segitségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!