Ajándékba instant kávé?
Egy kedves ismerősömnek szeretnék kávét venni, mert tudom, hogy szeret kávézni. Viszont sajnos nem tudom, hogy milyet iszik, milyen kávéfőzője van, van-e egyáltalán, vagy van-e igénye minőségre, vagy inkább a kényelem a fontos neki. Nem tudom, ezért gondoltam, hogy minőségi instant kávét vennék, pl. Davidoff-ot.
Szerintetek illendő instant kávét ajándékba adni, vagy az "instant" a kávék között gagyinak számít?
Itt nem is az illendőség kérdése a gond, hanem az, hogy fogalmad sincs, mit kedvel.
Engem mondjuk a Davidoffal ki lehetne űzni a világból. Kicsit sem örülnék, ha olyat kapnék.
Vagy igyekezz megtudni, milyen kávét szokott inni, vagy keress már ajándékot.
#1: Teljesen igazad van, de sajnos ennél többet nem tudok.
Nem lehet olyan kávét venni, amivel nem lehet nagyon mellélőni?
Nem, mivel mindenkinek más ízlik.
Ha nem tudod, hogy milyet szeret, akkor NE kávét vegyél neki.
Vegyél valami kávés csokit inkább.
Én nagyon szeretem a kávét, sokat kávézok is, de az instant kávét nem iszom meg...
Tényleg inkább valami kávézáshoz való kiegészítőt vegyél neki, vagy próbáld meg kipuhatolni, milyen fajta kávét szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!