A teafilterek címkéjén miért 100°C-os vízzel leöntés van, amikor mindenhol kb. 90°C-ot javasolnak? Nem kéne ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Persze gondolom így is sokan csak belelógatják a - jobb esetben forró - vízbe, és kész, mehet az evőkanálnyi cukor...2022. febr. 1. 17:16
11/14 anonim válasza:
Mert a legtöbben simán inni szeretnék, nem foglalkoznak azzal, hogy most hány fokos vizet öntenek rá, aki meg annyira " komolyan " akar teázni az meg nyilván nem úgy áll neki, hogy csak egy címke alapján tudná, hogy miként kell elkészíteni egy teát.
12/14 A kérdező kommentje:
#10 Nem kell tovább gondolni, én csak a 200 Ft-os teákról írtam, és ez nem azt jelenti, hogy szerintem mindig a drágább a jobb, vagy hogy minden rossz, ami olcsó. Én is rendszeresen vásárolok saját márkás termékeket, ha megnyugtat (Lidl, Aldi).
2022. febr. 2. 07:59
13/14 anonim válasza:
7: Egy csomó filteres tea van, amiben semmi aroma, semmi plusz nem odaillő nincsen. És a nem filteres is lehet sz_ar.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2022. febr. 3. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!