Csak én nem értem, miért istenítik ennyire a Tutti Juicet?
Figyelt kérdés
Azért nem értem, mert úgy csinálnak mintha a spanyol viaszt találták volna fel, közben meg rohadt régóta vannak már PONTOSAN ugyanilyen ízű (energiaitalok) csak azok nem koffeinmentesek. Akkor miért ennyire nagy szám ez?:D2022. jan. 22. 15:19
1/9 anonim válasza:
Pont azért, mert koffeinmentes. Én pl nem bírom a koffeint, de az energiaitalok tutti-frutti ízét kedvelem. Nekem egy jó alternatíva ha néha megkívánom.
2/9 anonim válasza:
Ez olyan, mint a koffeinmentes kávé - az íze ugyanaz, csak egészségesebb
3/9 anonim válasza:
Nehezen lehet egészségesebb, mikor a koffein sem egészségtelen...
4/9 anonim válasza:
Én is imádom az energiaitalok ízét (az eredetit), viszont nem akarok koffeint inni.
5/9 anonim válasza:
Látom még mindig hódít a tanulatlan emberek között ez az ódivatú bullshit, hogy a koffein egészségtelen. Szekunder szégyen, mikor ezt valaki képes leírni
6/9 anonim válasza:
1-es vagyok.
Én nem azért kerülöm a koffeint mert egészségtelennek tartom, hanem mert nem bírom. Beteg vagyok tőle. Rosszul vagyok tőle. Nem tolerálja a szervezetem. Viszont szeretem a kávé ízét és a tutti frutti ízt is, ezért választom ezekből a koffeinmentest. Szerintem ez nem túl bonyolult, így nem értem a lepontozást sem.
7/9 anonim válasza:
Szerintem borzasztó íze van de hát kinek mi ízlik
8/9 anonim válasza:
Azért energiaitalra azt írni, hogy egészséges... De igen, azért van, hogy olyan is fogyaszthassa ,aki nem ihat koffeineset. Régen az Adrenalinnak volt "gyerek" verziója, piros dobozos, koffeinmentes.
9/9 anonim válasza:
Senki nem írta,hogy egészséges. Nem csak egészséges meg egészségtelen létezik. Itt az a baj, hogy sokan azt se tudják merre vannak arccal és nem tájékozódnak, tömik magukba a teljes kiőrlésű dolgokat, ami a közhiedelemmel ellentétben nem hogy nem egészséges, de pont hogy egészségtelen. Erre a teljesen ártalmatlan energiaitalt meg megbélyegzik csak azert, mert tudatlanok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!