Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért istenítik az emberek...

Miért istenítik az emberek ennyire a nyugatot?

Figyelt kérdés

2021. dec. 3. 04:13
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Ahoz tudnám hasonlítani mikor a suli vagánygyereke szopat mindenkit,aztán az összes kölyök vele akar haverkodni.
2021. dec. 3. 04:43
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Mert ott jobb
2021. dec. 3. 05:14
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Ott jobban élnek, és szabadabbak az emberek. Akinek van esze, az nem akar egy ázsiai-típusú diktatúrában élni.
2021. dec. 3. 06:17
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

48 országban jártam már. Még sokat fel szeretnék fedezni, de ezek alapján egyértelműen kijelenteném, hogyha választanom kéne, akkor gyakorlatilag bármelyik nyugat-europai országba kiköltöznék életem végéig. Jó az életszínvonal, figyelmesebbek egymással az emberek. Jó minőségűek az utak, modernek az állami egészségügyi intézmények, iskolák. A tömegközlekedés a legtöbb helyen példaértékű.

Az árak a boltokban teljesen hétköznapiak, mint Magyarországon. (nyilván Svájc és a Skandináv országokra ez nem igaz).

Sokkal többet keresnek és ugyanennyiért tudnak bevásárolni, megélni, mint itt.

Az ingatlan és albérlek árak annyira elszálltak nálunk, hogy egészen felzárkóztunk abban is a nyugathoz.

Nyugaton jobban elfogadják egymást az emberek. Természetes, hogy mindenféle borszinu, nepcsoportu, vallású, nemi identitásúak az emberek. Itthon és tőlünk keletebbre ez nem igazán jellemző.

Persze mindenki azt gondol, amit akar. Jártam gyakorlatilag mindenhol a volt Szovjetunio területén is. Akinek az szimpatikus, hajrá.

Nekem a szegénység, boldogtalan emberek, lepukkant ország max nyaralás alatt érdekes, de nem költöznék oda és nem szeretnék olyan rendszerben élni, ahol pl 2 szerelmes pár nem sétàlhat egymást kezét fogva, mert azonos neműek.

2021. dec. 3. 07:45
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Mert kb majdnem minden jobb? Még a szovjetek is rohantak nyugatra segítségért ha valami nem jött össze az orosz mérnökök által.
2021. dec. 3. 08:03
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Mert a média azt sulykolja, hogy nyugaton minden szép és jó. A legtöbb ember a médiából tudja meg, hogy mi a véleménye.
2021. dec. 3. 08:17
 7/9 anonim ***** válasza:
33%
#6: idézhetem később ezt a válaszodat migránsos, lmbtq-s, sorosgyörgyös késdék alatt? Lécciii :)
2021. dec. 3. 12:04
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
A fogyasztói társadalom vívmányai miatt, az mindenkinek vonzó, hogy jólétben éljen.
2021. dec. 3. 12:15
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
#7 Nyugodtan! Nem mindenki fideszes, aki nem liberálbolsevik, bármennyire hihetetlen is ez számotokra.
2021. dec. 3. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!