48 országban jártam már. Még sokat fel szeretnék fedezni, de ezek alapján egyértelműen kijelenteném, hogyha választanom kéne, akkor gyakorlatilag bármelyik nyugat-europai országba kiköltöznék életem végéig. Jó az életszínvonal, figyelmesebbek egymással az emberek. Jó minőségűek az utak, modernek az állami egészségügyi intézmények, iskolák. A tömegközlekedés a legtöbb helyen példaértékű.
Az árak a boltokban teljesen hétköznapiak, mint Magyarországon. (nyilván Svájc és a Skandináv országokra ez nem igaz).
Sokkal többet keresnek és ugyanennyiért tudnak bevásárolni, megélni, mint itt.
Az ingatlan és albérlek árak annyira elszálltak nálunk, hogy egészen felzárkóztunk abban is a nyugathoz.
Nyugaton jobban elfogadják egymást az emberek. Természetes, hogy mindenféle borszinu, nepcsoportu, vallású, nemi identitásúak az emberek. Itthon és tőlünk keletebbre ez nem igazán jellemző.
Persze mindenki azt gondol, amit akar. Jártam gyakorlatilag mindenhol a volt Szovjetunio területén is. Akinek az szimpatikus, hajrá.
Nekem a szegénység, boldogtalan emberek, lepukkant ország max nyaralás alatt érdekes, de nem költöznék oda és nem szeretnék olyan rendszerben élni, ahol pl 2 szerelmes pár nem sétàlhat egymást kezét fogva, mert azonos neműek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!