A boltokban miért csak tejes kávét lehet készen kapni?
Figyelt kérdés
úgyértem, hogy valamilyikre rá van írva, hogy espresso ízű, vagy cappuchino ízű, de az lenne a kérdés, hogy miért nem lehet olyat kapni ami nem tejes?2022. jan. 19. 15:36
1/10 A kérdező kommentje:
hanem vízzel van megcsinálva, mint pl az igazi espresso
2022. jan. 19. 15:39
2/10 anonim válasza:
nem tudom,hogy hova jarsz,de itt rengeteg opcio van.
3/10 anonim válasza:
Erre van a kávéautomata. Az eszpresszó nem igazán jó hidegen. A tejeskávét van, aki szereti hidegen is.
4/10 A kérdező kommentje:
persze van sok opcio, de mindegyik tejes ami hideg
2022. jan. 19. 15:49
5/10 anonim válasza:
A costanak is van sima feketéje ami hudeg
6/10 A kérdező kommentje:
igen olyan az íze, de attól még tejes, vagy nem?
2022. jan. 19. 16:05
9/10 Phoney válasza:
Azokból nincs tej nélküli, amiket instant kávéból kutyulnak (Hell, Mizo), mert az instant kávé tej nélkül elég szar.
10/10 anonim válasza:
Roni abc-ben lehet kapni növényi tejes alpros kis dobozos kávét. Gondolom tehénrejet nem szeretnél bele és azért kérdezed. Én nagyon örültem, mikor láttam, hogy végre valahol árulnak ilyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!