A Hell coffee latte is ugyanannyira egészségtelen mint az eredeti hell?
A mai fiatalok alatt a tizenéveseket érteni ciki, ahogy az is,mikor valaki képtelen elolvasni egy energiaital hátulját és értelmezi az ott leírtakat.
Ne égesd magad haver.
2027 környéken lejár a 30 év,amiről beszélsz, megnézzük sorra hullanak-e el az általad említett emberek
10-18 évesek isznak energiaitalt az iskolából hazafelé, mert ennyi eszük van.
Hogyha ezek közé tartozol negyven+ évesen, az elég gáz..
Felnőtt ember nem issza ezt a sz@rt.
:D hát persze. Ebben annyi igazság van, mint abban, hogy az energiaital káros. Azaz semmi.
Haver, szerintem ne égesd magad tovább
:D mi lenne, ha utánaolvasnál a témának, ha ennyire vakon vagy? Annyira megterhelő lenne? Na ugye.
Ne égesd magad, tanulj, ha nem tudsz valamit
Mert a koffein, a taurin, és a kamu műanyag vitaminok egészségesek?
Akkor maradj meg ebben a hitben.
Én inkább gyümölcsöt eszem hogy igazi vitamin jusson a szervezetembe, ne ez a mű szar.
Ha koffeint szeretnék, akkor igazi kávét iszom, nem vegyi anyagot.
A koffein egészséges, a vitamin egészséges, taurin meg 10+ éve nincs az energiaitalokban, jah és műanyag vitamin nem létezik.
Tanulni, tanulni, tanulni, mert nagyon butacska vagy :(
OFF: ma is hatalmas bölcsességeket tudhattam meg a gyk-s megmondóemberektől:
-ennél a kérdésnél pl. megtudhattam, hogy nyeszlett a fiatal generáció.
-az energiaitalban taurin és műanyag van
- felnőttek nem isszák
soha búbánatos életben nem fogom megérteni, hogy
1,miért hiszi az idősebb generáció azt, hogy bármiben is különb, mint egy mai random 20 éves
2, miért szól hozzá kérdéshez az, akinek halvány fogalma nincs táplálkozásról, biológiáról
senki nem állítja, h egészséges az energiaital, de rohadt vicces, h olyanok szidják a legjobban, akik 2 pofára tömik magukba a finomított szénhidrátokat és folyamatosan kalóriatöbbletben vannak. bezabálja a kenyeret, kakaós csigát cukros, tejes kávéval kólával, aztán jól megmondja, h mennyire egészségtelen az energiaital :D
amilyen sötét az átlagmagyar táplálkozás témában, olyan magabiztosan osztja az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!