Kb. fél éven át 4-5 doboz Monstert/Hellt ittam meg naponta 18 évesen, mellette 3-4 csésze kávét, több műszakban dolgoztam, úgy éreztem nem bírom nélküle.
A vesémben végig éreztem szúrást közben, de ez nem volt elég hozzá, hogy letegyem, kellett a később előjövő szívfájdalom is, ami megijesztett.
Azóta nagyon ritkán iszok energiaitalt, a kávét is letettem, bár azt gyomorfekély miatt. :D
A Monstertől a szívem kezd el szúrni ha iszom, a Helltől a vesém, gondolom a bennük lévő adalékanyagok miatt különböző területekre károsak. Az olcsóbb energiaitaloktól nem jön elő egyik fájdalom sem, de azokban alig van bármi is.
Egy ideje a gyümölcslére/turmixra esküszöm, sokkal jobban érzem magam tőle mint az energiaitaltól vagy kávétól.
Inkább hanyagold az energy italokat, mert ne tedd ki veszélynek főként a szívedet, ha nem muszáj.
Legyen inkább a legjobb barátod a Coca-cola és a Pepsi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!