Moziban mekkora üdítőt vesztek legtöbbször: kicsit, közepeset, vagy nagyot?
1. Nem járok moziba.
2. Nem iszom ilyen cukros löttyöket.
Bárcsak ez a sok savanyú ember a valóságban sem járna moziba, ehelyett minden filmre ők mennek először, rugdossák a széket mert unatkoznak, beszélgetnek csak mert más inni mer.
Egyebként szörcsögni az itallal? Azt mégis hogy? A szívószállal való ivásnak nincs hangja egyáltalán, kivéve az utolsó 2 mp erejéig. Micsoda tragédia. Akit a kamu csámcsogás zavary az üljön a szélére, ne a középet foglalja el, ahol a legtöbben vannak
Általában nagyot, annyira minimális az eltérés árban, hogy jobban megéri (igen, tudom, direkt van így kitalálva, hogy a nagyobbat vedd).
Illetve nachos menühöz valamiért csak közepeset szoktak adni, úgyhogy ha nem jut eszembe direkt külön kérni, akkor azt.
Nem enni, inni megyek a moziba, és mivel elmúltam 3 éves, probléma nélkül kibírom azt az időt evés ivás nélkül.
Ja, és kaki, pisi nélkül is!
Filmet nézni megyek, már ha ritkán megyek, nem szoktam ilyeneket venni.
És egyébként leginkább azért megyek ritkán, mert baromira zavar a sok suttyó bunkó, akik nem tudnak viselkedni, és pl. végig csámcsogják, szürcsölik, csörgetik, pofázzák a filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!