Más szerint is vacak az új Zero Cola?
Rá van írva, hogy új recept. Eddig nagy ritkán megkívántam, jól esett. De most olyan volt mint a Cola Light. Csupa mellékíz és nem frissít.
Mit változtattak? Miért?
Pár éve változott meg a recept.
New cole zero, az új recept, ami cukrosra akar hasonlítani de cola light 2 lett.
Kevés szénsav, erős mellékíz.
Pénzt nem adnék érte.
Tehát volt az eredeti cola zero, 2005-2017- imádtam nagyon savas volt.
Aztán jött a cola new zero sugar 2017-2021- ez amit te szerettél kérdező, már jóval gyengébb volt, kevésbé savas, erősen lightos
Legújabb zero 2021- ez már mindig savmentes szinte, és nagyon rossz
Köszönöm a válaszokat.
2-es: 20 éve nem ittam cukrosat. Nem csak kólát, semmilyen üdítőt. A kávét, teát is cukor iszom. Édességet, csokit nagyon ritkán eszem. Kb 2-3 havonta. Sütit csak házit, amiben sok a gyümölcs és nem adok hozzá sem cukrot sem édesítőt. A férjem és a kislányom szeretik, a barátaim és a tágabb család szerint fűrészpor ízű. A cukrászdás vagy bolti süti túl édes. Nagy ritkán, ha étteremben eszünk, meg szoktam kívánni a zéró kólát, de tegnap nem esett jól.
(A férjem eszik, iszik cukrosat illetve cukrozza a teáját, kávéját, de azért őt sem mondanám cukor függőnek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!