1 adag kávé hány gramm őrölt kávéból jön ki elvileg?
Figyelt kérdés
Az Omnia 250g-os daráltakon mintha 6 gramm lenne írva, ha jól emlékszem. A boltban megnéztem mi van ráírva, (nem vettem meg) de online nem látok infót erről. Más kávékon még nem találtam ráírva.2021. jún. 22. 21:49
31/38 A kérdező kommentje:
Mert te is azt mondod, hogy "sokféla kávé" de ezek nem olyanok mint a fagyipult ahol minden tök ugyanaz csak más műanyagízesítőt tolnak bele.
Szóval egészen egyszerűen csak arra volnék kíváncsi, hogy amit kávénak mondanak az most akkor mi-mennyi. De már tiszta sor,
kávé=espresso=presszókávé 6g+30ml ez az alapja a többi kotyvasztásnak.
2021. jún. 26. 16:36
32/38 anonim válasza:
#31, csak annyit pontosítanék, hogy nem 30, hanem 50 ml (5cl) az espresso.
33/38 A kérdező kommentje:
köszi
2021. jún. 26. 21:03
34/38 A kérdező kommentje:
le fogom ellenőrizni a kávéspoharainkat melyik mennyi
2021. jún. 26. 21:04
35/38 anonim válasza:
Ez az igazi! -30ml. -A 20-30 ml-es kávé mogyoróbarna színű, és márványos, krémes felső réteg zárja.
36/38 anonim válasza:
Èn kb. 2 gramm kávèt hasznàlok csèszènkènt.
37/38 anonim válasza:
Az komoly 36#. Akkor Te 500 adag kávét csinálsz egy kilós kiszerelésűből.
Neked így 15 Forintra jön ki egy adag kávé.
38/38 anonim válasza:
#37 Elèg híg lesz, de ízlik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!