A szénsavas, enyhén szénsavas, vagy szénsavmentes ásványvizet szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 14:38
A kérdező szavazást indított:
Szénsavas.
Enyhén szénsavas.
Szénsavmentes.
51 szavazat
1/8 Katona Dius válasza:
Savtúltengésem van, másmilyet nem is nagyon ihatok :D
De amikor még nem volt ilyen gondom, akkor sem szerettem a savas vizet.
2/8 anonim válasza:
Szensavas. En csapvizert egy forintot sem fizetek.
3/8 anonim válasza:
Általában csapvizet iszok de ha nem akkor mentes vizet.
4/8 anonim válasza:
Csapvizet iszok,de ha nem vagyok otthon akkor menteset szoktam.
5/8 anonim válasza:
Zoldkupakost vagy keket.
Aki menteset vesz, holott otthon a csapviz, szimplan tudatlan es buta. Magyarorszagon olyan jo minosegu az ivoviz, hogy luxus meg mentesvizre is kolteni pluszban es hulyeseg is.
6/8 anonim válasza:
Csapvizet szoktam inni, vagy szénsavmenteset.
5-ös! Azt tudtad, hogy otthon csapvízből is tudsz csinálni szénsavast?
7/8 anonim válasza:
5!
Hiába olyan fenejó minőségű, ha közben felfordul a gyomrod miközben iszod!
Napi 2 litert minimum meg kell inni, ha csapvizet innék jó ha egy pohárral lemenne...
8/8 anonim válasza:
Nem tudom hol laktok de nálunk sokszor vöröses a csapvíz, kénes, vagy szimplán büdös. Amíg nem voltam refluxos savas vizet ittam azóta menteset iszok csak. Amíg szénsavas vizet ittam én is olyan véleménnyel voltam a mentes vízről hogy csapvízért nem fizetek, azóta tudom hogy minden mentes víz más. Van finom mentes víz és van olyan pocsék hogy többször nem innám meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!