Az baj, ha mindig ugyanazt a márkájú szénsavmentes ásványvizet iszom, mert csak azt szeretem?
mégpedig miért is?
Egyébként kb 3 éve iszom ugyanazt,de a vérvétel eredményeim és az általános orvosi eredményeim mindig jók.
igen,ezeket lehet olvasni.
De hol van ebben a logika?Hiszen az ember eszik is,nem?
Az étkezéssel temérdek más ásványi anyagot is bevisz.
Akkor meg?...
Várnék egy életképes választ,mert szeretném érteni a miértjét és akkor oké. De egyenlőre csak "úgy tudom","azt hallottam","azt olvastam".Ezek nem válaszok.
Szóval,ha étkezéssel is viszünk be megannyi ásványi anyagot,akkor honnan tudjuk,hogy adott ásványvízből felhalmozódik-e egyáltalán valami?Ha pedig felhalmozódik,ezt egy ember mégis honnan tudja? Megméri magán reggelente? :D
Valami egyéb indoklás? Mert ez eddig levegő.
köszi a válaszokat!
Igazából arra figyelek "csak",hogy az összes oldott ásványianyag tartalom kb 620 ml maximum és alacsony nátriumtartalmú ( 20 mg alatti)
NaturAqua egyébként
Én ugyanazt a csapvizet iszom 58 éve. És változatosan étkezem, igyekszem megfelelő mennyiségű zöldséggel és gyümölccsel az ásványi anyagokat is megfelelő szinten tartani. Ha amúgy változatosan étkezel, semmi probléma nem lesz.
[Az ember nem elsősorban a vízből szedi össze mondjuk a magnéziumot, hanem elsősorban a táplálékból.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!