Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az baj, ha mindig ugyanazt a...

Az baj, ha mindig ugyanazt a márkájú szénsavmentes ásványvizet iszom, mert csak azt szeretem?

Figyelt kérdés
2018. szept. 2. 23:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
Baj hát!
2018. szept. 2. 23:36
 2/12 A kérdező kommentje:

mégpedig miért is?

Egyébként kb 3 éve iszom ugyanazt,de a vérvétel eredményeim és az általános orvosi eredményeim mindig jók.

2018. szept. 3. 07:48
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
A változó ásványianyag tartalom miatt lenne célszerű időnként váltogtani, de nem sok múlik ezen..
2018. szept. 3. 08:14
 4/12 A kérdező kommentje:

igen,ezeket lehet olvasni.

De hol van ebben a logika?Hiszen az ember eszik is,nem?

Az étkezéssel temérdek más ásványi anyagot is bevisz.

Akkor meg?...

Várnék egy életképes választ,mert szeretném érteni a miértjét és akkor oké. De egyenlőre csak "úgy tudom","azt hallottam","azt olvastam".Ezek nem válaszok.

Szóval,ha étkezéssel is viszünk be megannyi ásványi anyagot,akkor honnan tudjuk,hogy adott ásványvízből felhalmozódik-e egyáltalán valami?Ha pedig felhalmozódik,ezt egy ember mégis honnan tudja? Megméri magán reggelente? :D

Valami egyéb indoklás? Mert ez eddig levegő.

2018. szept. 3. 08:24
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Ahogyan az előttem hozzászóló is írta, a változó ásványi anyag tartalom miatt lenne célszerű időnként váltogatni, de egyáltalán nem egészségtelen ettől még. Legalábbis nem egészségtelenebb, mint ha folyton ugyan annak a városnak a csapvízét innád, és sokkal egészségesebb, mintha bármilyen üdítőt innál. Egy biztos, ettől semmilyen egészségi problémád nem lesz, ha csak nem valami extrém magas ásványi anyag tartalmú az a víz és csak azzal viszel be folyadékot hosszú éveken keresztül, ekkor is max vesekövet okozhat, másra nem tudok gondolni.
2018. szept. 3. 09:18
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
A világon semmi bajod nem lesz tőle, pláne hogy még mentes is.
2018. szept. 3. 09:47
 7/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Igazából arra figyelek "csak",hogy az összes oldott ásványianyag tartalom kb 620 ml maximum és alacsony nátriumtartalmú ( 20 mg alatti)

NaturAqua egyébként

2018. szept. 3. 10:05
 8/12 A kérdező kommentje:
egészen pontosan 18mg/l.
2018. szept. 3. 10:08
 9/12 anonim ***** válasza:
86%
Dehogy baj. Én meg ugyanazt a márkájú sört iszom.
2018. szept. 3. 11:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Én ugyanazt a csapvizet iszom 58 éve. És változatosan étkezem, igyekszem megfelelő mennyiségű zöldséggel és gyümölccsel az ásványi anyagokat is megfelelő szinten tartani. Ha amúgy változatosan étkezel, semmi probléma nem lesz.

[Az ember nem elsősorban a vízből szedi össze mondjuk a magnéziumot, hanem elsősorban a táplálékból.]

2018. szept. 4. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!