Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ezek a Voss vizek eredetiek?

Ezek a Voss vizek eredetiek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

A palackjuk uveg vagy muanyag?

Melyiket rendeljem meg inkabb?

2015. jan. 4. 12:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem egeszen egy liter sima vizert kiadsz 1200 forintot mert dizajn-uveges meg allitolag a gleccser alol szivattyuztak ki csakis neked, akkor neked mindegy hogy eredeti-e vagy sem. Menthetetlen konzumidiota vagy.
2015. jan. 4. 12:49
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
Támogatom az első észrevételét.
2015. jan. 4. 14:28
 3/11 anonim ***** válasza:
52%

"Föld alatti víztározóból nyerik, melyet vastag jégpáncél és sziklaréteg véd a szennyeződésektől. Ásványianyag-tartalma kiemelkedően alacsony, teljesen nátrium-mentes. "

Magyarul sima desztillált víz 1.437,50 Ft/l ért buta gazdagoknak .

Mivel a napi vízigénye a szervezetnek ha nem csinálsz semmit csak egy széken ülsz 24h t átlagosan 2l tehát 2800Ft ebből a vízből a napi adagod ,az havi szinten 84 000Ft és akkor még nem számoltunk a kánikulával és a munkavégzéssel (:D bár nem hiszem hogy munkával keresné a pénzt aki egy ember havi fizetését képes elkölteni deszt vízre).

Ha meg ajándékba akarod venni akkor elég gáz egy üveg átlátszó vizet ajándékozni . Ha magadba akarod tölteni egy alkalommal szintén nincs semmi értelme, egy üvegtől nem múlnak el a ráncaid és nem mennek le rólad plusz kilók.

2015. jan. 4. 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:
19%
Aztán meg sok szerencsét az ásványi anyagok felvételéhez.
2015. jan. 4. 19:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Előző az ásványi anyagokat nem folyadékkal veszed fel .

Dr. Charles Mayo, a világszerte ismert Mayo Klinika orvosa

"Az egyedüli ásványi anyagok, melyeket a testünk hasznosítani tud: a szerves ásványi anyagok. Minden más típusú ásványi anyag idegen elem a szervezet számára, amelytől meg kellene szabadulnia.”

"Testünk ásványi agyag szükségletét leginkább az ételek biztosítják, nem az ivóvíz. Az emberi szervezet számára szükséges ásványi anyagokból elenyészően kevés mennyiséget tartalmaz a víz az élelmiszerekhez képest. Ha valakinek az étrendje változatos, még ha nem is kiegyensúlyozott, akkor sem fog nyomelem-hiányban szenvedni." American Medical Journal (Amerikai Orvosi Folyóirat)

2015. jan. 4. 22:25
 6/11 anonim válasza:
83%

Jaj! Mert most nem lehet kipróbálni?!?

Fáj nektek, hogy ő megteheti, hogy kiadjon ennyit egy vízért?

Vegyen csak nyugodtan, nagyon finom víz egyébként.

2015. nov. 25. 10:45
 7/11 anonim ***** válasza:
23%

Nekem csak a végtelen ostobaság fáj és ezért szóltam :)

És mi az hogy nagyon finom víz ? A H2O nak nincs semmilyen íze! Egy víz nem lehet egyszerre ízes mert akkor ásvány és nem lehet nagyon tiszta mert akkor íztelen ezért parasztvakítás az összes ásványvíz és pont aki megteheti mert olyan gazdag annak nincs rá szüksége mert az ilyenek vizet nem is isznak csak szeszezetet ebből következik hogy a kérdező nem gazdag csak buta hiszékeny akit jól le fog húzni ez a Voss . Egyébként csinálok neked voss vizet ha akarod 20Ft ért ugyanis van desztilállóm.

2015. nov. 25. 20:29
 8/11 qpepe válasza:
27%
Norvégiában ittam eredeti vizet ami ilyen ásványi anyag mentes, hát se íze se bűze... Lényegileg nekem a fagyasztóban kicsapódott jég ízére emlékeztet. Nme adnék érte ennyit az biztos...
2016. febr. 16. 11:10
 9/11 anonim válasza:
100%
Engem is érdekelne pusztán azért mert az üvege kéne. Szeretném megmunkálni és az alakja tökéletes erre de olcsóbban nem igazán találtam hasonlót.
2017. nov. 17. 15:42
 10/11 Szim44 válasza:
100%
Kossuth ter bp (orszaghaz mellet) cukinaris 1200ft 800ml s es 700 a 300valamenyi ml nekem minketovan az uvege miatt
2018. jún. 15. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!