A kapszulás kávéfőző kihagyható, nem elég a kapszulát egyszerűen csak meleg vízzel összekeverni?
"Európában alig ismerik"
Ahhoz képest még Mo-n is van 1600Ft-ostól huszonezresig néhány tucat féle.
Meg a német amazonon többezer értékelés egyes french presseknél
És azért egy olasz találta fel és azért hívják French pressnek, mert nem ismerik Franciao-ban sem.
El se tudom képzelni mi lenne ha ismernék.
13-as, csak tovább kell kötözködni, ugye? Na, ezt bírom a magyarokban, nekik MUSZÁJ hogy övék legyen az utolsó szó, és legalább egy kis ellentmondásra rá kell mutatniuk, különben el van baszva a napjuk!
Igen, bazmeg, lehet kapni Magyarországon is French press-t, de mutass már egy háztartást, ahol használják is! Jaj, tudom, tudsz mutatni EGYET. Ehhez képest ha kiállnál a Blahára és megkérdeznél ezer járókelőt, hogy tudják-e, mi az a French press, vagy ittak-e már amerikai kávét életükben, kb. 99%-os arányban kapnál zavarodott arcokat, visszakérdezést, csodálkozást.
De okoskodj csak nyugodtan, ettől vagy művelt. Megnyered a vitát, hurrá!
Jól elvoltatok amíg távol voltam.
Kiszámoltam hogy egy kapszula 120Ft, elég sok az ömlesztetthez képest.
Most mondok én is valami újat: a kávét max 80C vízben szabad áztatni, különben agyoncsapja a vonalvezetését a főzetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!