Nem kávézunk, de vendégeknek főznék kávét. Milyen kávéfőzőt és kávét ajánlatok?
Ennek semmi értelme, a ledarált kávé kb két hétig élvezhetö maximum, utána nem jó semmire.
A tejpor is elég hamar összeáll, elkezd avasodni, fél év múlva csak kidobni lehet.
Nekem is a kapszulás jutott eszembe. A gép maga nem is drága, inkább a kapszula, ha naponta iszod. Viszont fél évente 2 kávéra észre se veszed az összeget, és tutira eláll. Ráadásul van csomó féle kapszula, tea és forró csoki is, azokból talán ti is innátok.
Ha mégis "sima" kávé mellett döntenél, szerintem tejport felesleges venni. Szerintem sima tejjel is megissza bárki, vagy lehet ilyen kis 10 darabos kávétejszínt kapni. A kockacukor ugyanez, gondolom, tartasz otthon valamilyen cukrot, az tökéletesen megfelel.
ez igazi vészhelyzet, e szerint kell gondolkozni.
Az őrölt (200 gr-os)kávét öblöszájú csatos üvegben javaslom tárolni.
-A kávéfőző egyértelműen kotyogó legyen(pénztárcától függő minőségben)
-Ha még egyszerűbben akarsz (jó) kávét főzni, akkor a (Népszinház u.-i)török áruházban veszel egy igazi ónozott kávéfindzsát, a neten megnézed a főzés technikáját, és jöhet a vendég.
-Még ettől is egyszerűbb a francia préselt kávé..ezt csípik nyugaton a legjobban. Egy üvegedénybe forró vizet öntesz, rálapátolsz néhány kanál kávét, ráteszed a szűrős tárcsát, és lenyomod fenékig. Kész a forró kávé.
A jutub, vagy a gúgli segít.
Én is instant kávét iszom, és rendszeresen, nekem sokkal jobban bevált sok szempontból, mint bármilyen főzős.
Viszont nem ilyen 2in1 stb félék, sima nescafe classis, nekem a legalapabb változata a legjobb.
Nulla másodperc alatt kész van, nincs vele pancsolás, ízre kicsit másabb, mint a főzött, de rosszabbnak mondanám, nekem (és sok más embernek is) nagyon bejön.
Az erősségével is lehet játszani, ha valaki nem kér olyan erőset, vagy a gyilkos erőset szereti, ez se probléma. Az instantnál nem létezik erősebb, hiszen nincsenek olyan korlátai, mint a főzött kávénak, hogy csak x mennyiségű kávé fér bele. Instantból fél deci vízbe is beletehetsz 3 evőkanállal, amitől egy ló is fejre áll. :)
Tej, vagy főzőtejszín, ha van otthon, az tökéletes bele, de tarthatsz otthon kávétejszínt, elég hosszú a szavideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!