Hogy tudom megtudni mennyi kofein van pont ebben az energia italban?
Van, de szerintem ár paletta el lett rontva. Én nekem nem gond napi 2 liter energiaitalt is meginni, soha nem ártott meg.
Arra lettem figyelmes hogy a LIDL-s Kong-ot megiszok egy felet, ég az arcom, pulzus 90. Másnap iszok más félét, semmi gond. Harmadnap Kong ivása közben megint majd kiugrik a szívem és a fejem fáj. Ha 32mg volna benne ahogy írják akkor ez nem lenne.
Volt hogy előtte mondjuk más fajta márkák cukor tartalma össze-vissza van adagolva (hiába a kóstoló a gyárban), de szerintem most a Kong-nak nem ellenőrizték a kofein tartalmát.
Ne haragudj, de ha rosszul érzed magad tőle akkor nem egyszerűbb ha csak nem iszod? Nem hiszem hogy gyárilag ilyet elrontanak hogy ennyivel több koffeint tennének bele. Esetleg más összetevő lehet a problémás.
Amúgy meg majd gond lesz a napi két liter. Ez nagyon durván sok. Hosszú távon biztosan meglesz a hatása. Ha ezt mindennap vagy gyakran megiszod akkor az komoly függőség már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!