Meg bírjátok inni a cukros Coca-colát?
Figyelt kérdés
Valahogyan rettenet culros lett és szószerint marja a fogaimat. A zero sokkal jobb!2021. márc. 4. 10:33
11/19 Metionin válasza:
Én pont csak a cukrosakat tudom meginni de amúgy nem szeretem. A szénsav mar benne.
12/19 anonim válasza:
Ki volt, aki lepontozott, amikor a kérdésre válaszoltam????
#3-as voltam
13/19 anonim válasza:
Szerintem én vagyok az egyetlen ember a bolygón, aki semmilyen különbséget nem érez a zero és a sima között. :D
Egyiket se szeretem különösebben, mindkettőt meg tudom inni.
14/19 anonim válasza:
#13: A Coca Cola reklám szerint mindenki ilyen, senki se érzi meg a különbséget :D Jó nagy kamu, de ezek szerint van alapja, mert itt vagy te.
Szerintem is inkább a szénsav mar, bár nekem az a torkomat szokta csak.
15/19 anonim válasza:
Nem a szénsav mar annyira a Coca Colában, hanem a foszforsav. K*vára ártalmas a fogaknak, a Zero is.
16/19 anonim válasza:
Ja, a csersav (tea), a citromsav, az ecetsav, stb. gondolom nem...
17/19 anonim válasza:
A cukros Coca-Cola pocsék, a Zero/Diet még rosszabb. Én mindig is jobban szerettem a Pepsit, mert sokkal fanyarabb íze van. A cukormentes változat viszont MINDENBŐL gusztustalan, hányni tudnék az édesítőszerek ízétől. Viccen kívül a legnagyobb "félelmem" az életben az az, hogy cukorbeteg leszek. Nem azért, mert olyan egészségtelenül élek, hogy reggel-délben-este cukrot eszek cukorral, de ha mégis valami édeset eszek, például egy jó házi kalács hétvégén, vagy ilyesmi, nekem abba cukor KELL, nem édesítőszer.
18/19 anonim válasza:
Simát jobban szeretem mint a zerot..
19/19 anonim válasza:
Igen, simán megbírom inni. Jó lenne ha ezekből az új ízesített kólákból lenne sima cukros is, nem csak ilyen édesítőszeres. Az édesítőszerest is megtudom inni, de a kettő közül inkább a sima cukrosat választom. Coca-Cola párti vagyok, de azért a Pepsit is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!