Szerintetek miért lehet ez? Elkezdtem teát inni és fáj a mellkasom
Figyelt kérdés
Elkezdtem sok teát inni, szerintem coffenieset, és coffein nélkülit is.
Pár nap után elkezdett fájni, nyomni a mellkasom/szivem, elég fájdalmasan
Nagypapám is rossz szívvel rendelkezett, nemrég hunyt el, megállt a szíve. Hacsak felmegyek a lépcsőn, vagy bármilyen gyakorlatot csinálok, nagyon gyengének érzem magam, nehéz levegőt venni
Szerintetek ez mitől lehet?
2021. jan. 21. 17:42
1/7 anonim válasza:
Igyál kevesebb teát. Vagy főzd sokkal gyengébbre.
2/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a szíved szúr, lehet pl. gyomorégés is a sok csersav miatt.
3/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy van összefüggés, de tételezzük fel, hogy van. Elsősorban hagyd abba a tea ivást, de még jobb lenne, ha áttérnél gyógyteák foszasztására.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
#2 a csersav miatt fájhat a mellkasom?
2021. jan. 21. 20:28
6/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen teát iszol és mennyit,de egy jó minőségű szálas (nem filteres) zöld teát pl. Sencha érdemes ki próbálni naponta egyszer. Reggel vagy délelőtt. Nagyon jó hatásai vannak és nem hirtelen lát el élénkítő hatásával,hanem folyamatosan lassabban.
7/7 anonim válasza:
Nem lenne semmi gond, ha mértékkel inná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!